12. önkormányzati ülés - Forró Tibor képviselő blogja

Üdvözöljük Gútán!
2021. május 12. szerda, Pongrác

12. önkormányzati ülés - Forró Tibor képviselő blogja

2012.01.04 / 08:27
A General Plastic Kft. Még mindig igényt tart a területre, jövőre jelentkeznek. Valamint a zajszinten is dolgozni fognak. A petíciós bizottság a Gúta névért - a hivatal tárgyal a bizottsággal és jogászokkal. A következő ülésen szót kap a bizottság tagja az önkormányzaton.

14:02 Lassan kezdünk... 14-en vagyunk itt kezdésre.
14:09 Kezdünk. A mai programpontok a meghívó szerint (katt), kis változással, pár dolog nem ma lesz tárgyalva.

Az interpellációk kiértékelése..

Info: Mayor - Az út javítások csak 2012-ben lesznek kivitelezve, kivéve a Kossuth utcát ami katasztrofális állpaotban van. A karácsonyi segélycsomagokkal kapcsolatban pedig, hivatalvezető asszony:

Info: Németh Iveta – Már szeptembertől kezdődött ez a projekt, a komáromi járás még nem volt soron. Azóta írásban is kértünk információt a szervezettől, még nem adtak életjelet. Remélhetőleg meglesz.

Két képviselő adott le írásban interpellációt az előző ülésről, Árgyusi Imre és jómagam.

Ami az enyémet illeti:

- A General Plastic Kft. Még mindig igényt tart a területre, jövőre jelentkeznek. Valamint a zajszinten is dolgozni fognak.

- A petíciós bizottság a Gúta névért - a hivatal tárgyal a bizottsággal és jogászokkal. A következő ülésen szót kap a bizottság tagja az önkormányzaton.

- A Békevédők terén a parkolókkal kapcsolatban van terve a hivatalnak, Mészáros mérnök foglalkozik vele. Lakógyűlést szorgalmaz a hivatal, hogy pontosítsák a racionális megoldást a lakókkal. Hajrá...

A főellenőr beszámolója

A 2011-es év eddigi mérlege....(katt)

Info: HKM – A város anyagi helyzete továbbra sem jobb, de nem romlott. Október végéhez a mérleg 170 000 €. Nem pozitív irányban sajnos...

Elég tartalmas a jelentés, nem tudok mindent feljegyezni. Épp ezért jónak látom ha az egész anyagot megosztom (fent a hivatkozás). Tartozásunk még mindig van, nem is kevés.

A teljes bejegyzés ITT tekinthető meg.