Üdvözöljük Gútán!
2020. április 6. hétfő, Vilmos, Bíborka

Címke "DGS"

 • DGS Dögös sprint #viviértfutok

  2016.05.28 // Rendezvények

  A DGSprint egy olyan jótékonysági sportkezdeményezés, amely az adománygyűjtésen túl közösségi motivációs értéket is képvisel.  Szeretsz futni? Szeretnél tenni valamit magadért? Szeretnél segíteni egy rászoruló embertársadon? Szeretnél egy közösség tagja lenni, aki egy kicsit szebbé és jobbá akarja tenni a világot?

  Adakozhatsz

  Ha csak egy kérdésre is IGENnel válaszoltál, akkor kelj fel a kanapéról és csatlakozz, regisztrálj a DGSprintre!

  Büszkén és bátran mondhatjuk, hogy hagyományt teremtettünk! Hogy 2016-ban immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre Gútán a Dögös Sprint jótékonysági futóverseny. 2014-ben #Tominakfutottunk, és Tomika egy speciális járókeretet kapott Tőletek, valamint egy rehabilitációs központ gyógykezelésére is futotta az összegyűlt pénzből. 2015-ben #Tibiértfutottunk és Tibike Nektek köszönhetően egy több hetes speciális terápián vehetett részt, aminek hatására szemmel látható és kézzel fogható javulás, fejlődés állt be nála. 2016-ban #Viviértfutok!!!

  Ezúttal május 28. legyen egy törékeny kislány, Szőcs Viven napja! Egy kilenc éves kislányé, aki harmadfokú gyermekbénulásban szenved. Két lábfeje, valamint jobb kézfeje lefelé feszülő merevségben van. Ebből kifolyólag járásképtelen és az alap tevékenységek elvégzésében is jelentősen korlátozott. Azonban állandó jókedv, kiváló humorérzék és igazi csajos cserfesség jellemzi ezt az angyali kislányt. De néha az angyalok is segítségre szorulnak... Szóval pucold ki a futócipőd, emeld fel a feneked a kanapéról és futás! Szólj minden barátodnak, ellenségednek, rokonodnak, üzletfelednek és töltsünk egy mozgással, zenével, játékkal egybekötött családi napot!

  "Egyetlen parancs van, a többi csak tanács: igyekezz úgy érezni, gondolkozni, cselekedni, hogy mindennek javára legyél. Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
  (Weöres Sándor)