Hirek

Üdvözöljük Gútán!
2019. november 22. péntek, Cecília

Hirek

 • Havazással indulhat az új év

  2015.12.28 // Időjárás

  Az év vége lehűlést hoz és nappal is fagypont alatt maradhat a hőmérséklet. Derül ki a Szlovák Hidrometeorológiai Intézet Facebook oldaláról.

 • Felékesítette hallgatóságát Nagy István

  2015.12.26 // Hirek

  Lélekdíszítő orgonazenével kedveskedett az érdeklődőknek Nagy István. A gútai Nagyboldogasszony Római Katolikus Plébániatemplomban tartott több mint egy órás koncerten szépszámú közönség előtt szóltak a művek.

 • Dickensi karácsonyt idéznek meg a kultúrházban

  2015.12.19 // Hirek

  A múlt, jelen és jövő karácsonyok összefonódó hangulatát kívánnak a gútai művelődési központba varázsolni. Ott tartják ugyanis december 19-én, szombaton, délután három órától a meglehetősen beszédes elnevezésű Kikelet karácsonyi ünnepváró és kézműves vásárt.

 • Adventi nyugalom volt az ülésen

  2015.12.14 // Közigazgatás

  Szinte különösebb fennakadás és éles viták nélkül zajlott a gútai képviselőtestület legutóbbi ülése. Holott, több jelentős közérdeklődést kiváltó téma is napirendre került.

 • Száz eurót adnak karácsonyra

  2015.12.14 // Hirek

  Rendkívüli karácsonyi jutalmat kapnak az iskolák dolgozói Gútán. Határoztak a városi képviselők még a novemberi ülésükön. A testület úgy döntött, minden egyes városi fenntartású oktatási intézményben dolgozók kapnak rendkívüli jutalmat, száz euró értékben.

 • Sipos Dávid: „Zsigereimben érzem a zenét!”

  2015.12.10 // Interjú

  Szemfényvesztően varázslatos muzsikát játszik. Amint megjelenik a színpadon, minden tekintet rászegeződik. Jelen van. Gútán és másutt egyaránt. A Harmónia-díjas Sipos Dávid zenész családból jött, hogy meghódítsa az emberek szívét. Szaxofonjátéka lélekemelően hat. Önmagára és másokra. Úgy mondja, saját megnyugvására játszik. Mindannyiunk örömére.