Kis-Hofi Gútán nyomja a showdert!

Üdvözöljük Gútán!
2021. május 15. szombat, Zsófia

Kis-Hofi Gútán nyomja a showdert!

2011.03.17 / 10:01
Ismét egy rekeszizmokat megrezegtető stand up comedy-s humorista, Bödőcs Tibor látogat Gútára, hogy szórakoztató műsorával még egy kis színt csempésszen a város lakóinak életébe.

Bödőcs Tibor

A Showder Klub sztárja 2011. április 6-án lép fel a gútai Billiard Clubban. A bucsuszentlászlói fiatalember országos népszerűséget az Esti Showder című műsorban szerzett, s azóta a magyarországi stand up szcéna jeles képviselőjévé vált. Az utóbbi időben Az élet értelme és kertészeti tippek c. önálló estjével járta az országot.

Szövegeiben a közélet, a történelem, a kultúra, és természetesen Bucsuszentlászló kocsmájának történéseiből sző sűrű hálót, gyakran említve kedvenc íróját Hrabalt, illetve filmrendezőit Tarr Bélától Quentin Tarantinóig. Az ex-kollegák által „kis-Hofinak” is hívott humorista kétszer nyert Bon-bon díjat, mielőtt 2010-ben megkapta a Karinthy-gyűrűt.

Szintén ebben az évben tett szert egy másik gyűrűre is, ugyanis megnősült. Gútára azonban felesége nélkül érkezik. Aki egy kiváló kikapcsolódásra vágyik, az időben szerezze be a 12 eurós belépőjét, mivel a jegyek korlátozott számban elővételben még kaphatóak. A műsort a HelloGúta ifjúsági mozgalom szervezi.

Borka Roland