Gúta legjobb sportolóit értékelte

Üdvözöljük Gútán!
2021. május 12. szerda, Pongrác

Gúta legjobb sportolóit értékelte

2011.04.04 / 15:13
Az elmúlt év legsikeresebb gútai sportolóit értékelték a csütörtökön a helyi művelődési központ színháztermében megtartott ünnepségen.

Az elmúlt év legsikeresebb gútai sportolóit értékelték a csütörtökön a helyi művelődési központ színháztermében megtartott ünnepségen.

 

A sportolók értékelését a művészeti alapiskola növendékeinek fellépése nyitotta, majd sor került Gőgh Mihály, a sport és ifjúságnevelés bizottsága elnökének valamint Koczkás Bea alpolgármester beszéde.

 

 

Gőgh Mihály a sportolók kitartását és igyekezetét dicsérte. „A sport nemcsak a fizikai erőnlét javításában hatásos, hanem jelentős személyiségfejlesztő szerepe van. Felhívom a díjazott sportolók figyelmét a felelősségükre. Ugyanis példaképként szolgálnak a fiatalabb nemzedéknek és a sporttársaknak, ezért egyáltalán nem mindegy, milyen példát mutatnak nemcsak az edzőtermekben és a sportpályákon, hanem az életben is. Gratulálok a díjazottaknak és sok sikert kívánok a továbbiakban.”

 

Az alpolgármester sportolói múltját felelevenítve büszkeségét fejezte ki, hogy a sikeres sportolók tovább öregbítik a város hírnevét nemcsak Szlovákiában, de a nemzetközi versenyeken is. „Köszönet jár nektek nemcsak azért, mert sportoltok, hanem közösségben vagytok, s nem az utcán. Olyan közösségben, ahol jól érzitek magatokat és ezzel nemcsak a test, hanem a lélek és a személyiség is fejlődik. Mindannyiótokra nagyon büszkék vagyunk!

 

Ezt követően sor került a sportolók kiértékelésére, amelyen Szépe Hilda ismertette az egyes sportolók eredményeit. Leginkább a karate valamint a cselgáncs tarolt. Ezen sportágak jelentős sikerekkel büszkélkedhetnek.

 

Az egyéni versenyzők között a fiatalabb korosztály kategóriájában eredményeivel 3. helyet Szabó Bálint (cselgáncs), 2. helyet Bagita Dániel (karate), 1. helyet Lakatos Igor (birkózás) szerezte meg.A felnőtt korosztály egyéni versenyzői között 3. helyen Bagita Roland (karate), 2. helyen Kasznár Norbert (cselgáncs), 1.helyen Balázs Zoltán (karate) végzett.

VG egy

VG Piszli sport (5)

 A csapatok kiértékelésében harmadik helyen a helyi labdarúgó-szakosztály ifjúsági csapata végzett,második helynek a teremkerékpár-klub felnőtt női négyes csapata örülhetett, míg a legeredményesebb csapatnak a helyi cselgáncs sportklub számít.

VG Foci sport (6)

VG Bicikli sport (7)

VG judo sport (8)

sport (9)

sport (10)

A díjazottak serleget és elismerő oklevelet kaptak, majd pedig aláírtak a város krónikájába.

 

Borka Roland

Kép: Kürti Endre