Szabó László fotóművész tárlata Gútán

Üdvözöljük Gútán!
2021. június 12. szombat, Villő

Szabó László fotóművész tárlata Gútán

2011.08.11 / 12:49
A világ körülöttünk címmel 2011. augusztus 11-én 18 órai kezdettel Szabó László gútai fotóművész képeiből nyílik kiállítás a városi művelődési központ Libresso termében.

Meghívó Gúta Laci

A világ körülöttünk címmel 2011. augusztus 11-én 18 órai kezdettel Szabó László gútai fotóművész képeiből nyílik kiállítás a városi művelődési központ Libresso termében. A tárlatot Kovács Csomor Endre, történész-történelemtanár nyitja meg. A vándorkiállítás Győrből érkezik Gútára, majd innét Gyulára és Mezőberénybe tart.

 

Az AFIAP díjas (egyik legrangosabb nemzetközi elismerés), negyvenöt éves fotóművész számos rangos nemzetközi csoportos és egyéni tárlatokon mutatta be fényképeit - Magyarország, Románia, Ciprus, Szlovénia, Anglia, Szerbia és Ausztria. Kezdetben a gútai városi hivatal, valamint a művelődési központ fotósa volt, majd a komáromi Jókai Színháznál is dolgozott, s jelenleg a komáromi Duna Menti Múzeum hivatásos fotográfusa.

 Szabó László AFIAP portré

A tárlaton lévő képeket a nemzetközi fotópályázaton díjazásban részesülőkből válogatta. A kiállított fotók között megtalálhatóak környezetünk ismert és kevésbé ismert időpillanatai. A tárlatot augusztus 16-ig tekinthetik meg az érdeklődők.

 

-br-