Charlie énekelt Gútán

Üdvözöljük Gútán!
2021. április 21. szerda, Konrád

Charlie énekelt Gútán

2011.10.11 / 12:04
„A holnap már nem lesz szomorú” - énekelte Charlie a gútai Billiard Clubban múlt szombati fellépése alkalmával.

CHARLIE

„A holnap már nem lesz szomorú” - énekelte Charlie a gútai Billiard Clubban múlt szombati fellépése alkalmával.

 

A felújított és rendkívül modern berendezésű klubban szinte alig lehetett moccanni, olyan sokan kíváncsiak voltak a rekedt hangú énekes fellépésére, aki szép kora (a hó végén lesz 64 éves) ellenére is kiváló formában volt és remekül szórakoztatta a közönséget.

 

Olyan slágerek csendültek fel, mint a Jég dupla viszkivel, Nézz az ég felé, Kávéház, Az légy aki vagy, valamint a minden idők legandalítóbb magyar zeneszáma: Könnyű álmot hozzon az éj.

 

Vegyes korosztály volt jelen a fellépésen, láthatóan a harmincon túli korosztály is végre találhatott egy helyet Gútán, ahol rendre jól szórakozhat.

 

Voltak, akik már évek óta nem jártak a klubban, és most nagyon jól érezték magukat, hajnalig ropták a táncot. Charlie fellépése előtt és után DJ Szomi engedte a zenét, a káprázatos fények megfelelő hangulatba hozták a szórakozni vágyókat.

 

Éjfél után még az esküvőről elszökött menyasszony is táncra perdült, majd csatlakozott hozzá a nászmenet. Valódi lagzis hangulat, hajnalig tartó buli, ahonnét kellemes élményekkel távozhattak az emberek.

 

Információink szerint további ismert zenészek, énekesek és előadók lépnek fel a helyi Billiard Clubban, mint pl.: a Bëlga, a komáromi Dirty South, Pataky Attila és Fluor Tomi, meg lesz a korábban nagy sikert arató Slam Poetry is, illetve egyéb meglepetések!

 

-br-

 

fotók: a szerző és Héderváry Márta