Szenior csillagok születtek Gútán

Üdvözöljük Gútán!
2021. április 21. szerda, Konrád

Szenior csillagok születtek Gútán

2011.11.10 / 10:05
Szépkorúak tehetségkutató nemzetköziversenyét rendezték a gútai művelődési központ színháztermében.

 00

Szépkorúak tehetségkutató nemzetközi versenyét rendezték a gútai művelődési központ színháztermében.

 

A gútai nyugdíjasotthon és helyi VMK által rendezett megmérettetésre nyolc település mintegy százötven versenyzője nevezett be. Az öttagú szakmai zsűri (Szabó Katalin, Szabó Márta, Rigő Jenő, Danihel Anna, elnök: Mayer János) öt kategóriában hirdetett ki győztest, a díjakat a zsűri elnöke valamint Kulich László, a Csemadok helyi alapszervezetének elnöke adta át.

 

Az énekcsoport kategóriában a lakszakállasi együttes végzett az élen, a tánccsoportok közül az imelyi csapat bizonyult a legjobbnak, az egyéni énekesek között a nemesócsai Cserepes Ida lett az első, vers kategóriában a magyarországi Kisbér előadója nyert, míg az egyéb kategóriában paródiával a gútaiKoczinsky Mihály szerezte meg az első helyet.

 

Minden résztvevőemléklapot és a helyi nyugdíjas panzió lakói által készített medált, valamint a helyi magániskola tanulói által készített tűzzománcot kapott.

 

„Ez a verseny nem arról szólt, hogy díjakat kapjanak, hanem, hogy a színpadon is bemutassák tehetségüket.” – mondta Kulich László, főszervező.

 

-br-

 

Fotó: archívum