Könyvrehívás, avagy tudj meg többet!

Üdvözöljük Gútán!
2021. május 12. szerda, Pongrác

Könyvrehívás, avagy tudj meg többet!

2012.01.04 / 18:56
A Helló Gúta Polgári Társulás, a Billiard Club és a helyi könyvtár egy igazán érdekes kezdeményezéssel állt elő a tudásra és teára szomjazó érdeklődők számára.

kÖNYVREHIVAS

Szerelmi bánat gyötör? Suliban illetve munkában felbosszantottak? Úgy érzed, senki sem ért meg? Hódítanál? Kíváncsi vagy mitől csúszik le a nő bugyija, vagy mitől döglik a pasi? Nem ismered a kábítószer hatásait? Vagy csak képzeletben barangolnál a világ csodaszép tájain? Fedezz fel egy új világot, szerezz ismereteket magadnak! Vár a könyvek világa!

 

A Helló Gúta Polgári Társulás, a Billiard Club és a helyi könyvtár egy igazán érdekes kezdeményezéssel állt elő a tudásra és teára szomjazó érdeklődők számára. A Billiard Club egy meghittnek tűnő zugában mintegy kétszáz kötet várja az olvasókat, akik INGYEN teát kapnak, ha beleolvasnak egy-egy könyvbe. Nem kell egyedül jönni, ha többen elolvastok egy-egy művet, utána eszmecserét is folytathattok, illetve idővel kialakulhat egy modern irodalmi kávéházi feeling.

 

Kérdezz, gondolkozz, keress, tanulj, akarj mindig többet tudni! Mert aki érdeklődik, az megismer, tapasztal, érez és megért. S aki ezt teszi, az igazán ÉL!

 

A Litera-túra 2012. január 5-től február 26-ig tart.

 

Könyvek a szexről, szerelemről, lélekről, bűnről és bűnhődésről. Háborúról és békéről. Benned és a világban. Versben, prózában, szépen és ízlésesen, pikánsan és humorosan. Magyarul és szlovákul. Minden csak neked!

 

Válogass kedvedre és tölts el kellemes időt a Billiard Clubban, ahol a könyvolvasás mellett egy teára a ház vendége vagy.

 

„Szeretem a könyvet, és úgy nézek rá mindig, mint a csodára. Mint elmúlt vagy élő lelkek néma- vagy hangosfilmjére, titkos jelekbe zárt örömére vagy fájdalmára.” /Fekete István/