Gútai lány lett a Cool Club Szépe

Üdvözöljük Gútán!
2021. május 12. szerda, Pongrác

Gútai lány lett a Cool Club Szépe

2012.02.29 / 10:44
Gútai lányt választottak meg szépségkirálynőnek a TAT Szépe elnevezésű versenyen a Cool Club CC polgári társulás által szervezett gálaesten. Kondé Dóra a helyi magániskolába jár. De ne előzzük meg az eseményeket.

 

Kondé Dóra
Gútai lányt választottak meg szépségkirálynőnek a TAT Szépe elnevezésű versenyen a Cool Club CC polgári társulás által szervezett gálaesten.
Kondé Dóra a helyi magániskolába jár. De ne előzzük meg az eseményeket.

 

A Tehetség a Tét (TAT) elnevezésű gáláján négy település bemondói és énekesei versenyének az eredményhirdetésére is sor került.

 

A parádés gálaműsort Madar csillagai nyitották, akik a Sztárok kicsiben elnevezésű versenysorozatban vesznek részt.

 

Kiss György megnyitója után Babos Kitti és Szabó Bianka vették át a műsorvezetői teendőket.

 

A Lakszakállas, Csicsó, Perbete és Szentpéter előadói közül a bemondók között megosztott második helyen Földes Tímea (Csicsó) és Nagy Krisztina (Perbete) végzett, míg az első díjat Bukovszky Gergely (Szentpéter) vihette haza.

 

Az énekesek között megosztott harmadik helyezést ért el Krnčan Milan és Fekete Szilvia, második lett Barthalos Andrea, míg az első díjnak Fábik Flóra örülhetett. Különdíjban részesült Kiss Szimona és Moravcsik Veronika.

 

A Cool Club CC Szépe elnevezésű szépségversenyen a régió hat csinos hölgye mutatta meg bájait és versengtek a nézők kegyeiért. A szoros küzdelemben második udvarhölgy Török Cyntia lett, az első udvarhölgy tisztet Ollé Ildikó tölti be, míg 2012-ben a Cool Club CC Szépe a gútai Kondé Dóra lett.

 

A tizenhét éves lány jelenleg a gútai Schola Privata Gutaiensis Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskola tanulója. Programokkal teli éve lesz, ugyanis „királynői” kötelességéből adódik, hogy az Cool Club CC őszi rendezvénysorozatain háziasszony szerepben is bemutatkozik, valamint a jövő évi szépségverseny zsűrijében foglal helyet.

Kondé Dóra cikk

A tehetségeket felkaroló és fellépési lehetőséget adó társulás következő rendezvényére március 3-án 19 órai kezdettel a gútai Leonor szállóban kerül sor.

 

A Szuper banzáj elnevezésű szórakoztató show műsor keretében a dunaszerdahelyi, komáromi valamint a galántai járások fiatal tehetségei fogják szórakoztatni a nagyérdeműt. Jegyet (5€/db) a szálloda recepcióján lehet igényelni. A showműsor után kezdődő bálon a Gold zenekar szolgálja a talpalávalót.

 

Idén a társulás még két nagyszabású gálát tart Gútán, április 7-én a Sztárok kicsiben, novemberben pedig a tánccsoportok versenyének színhelye lesz a helyi művelődési központ.

 

Borka Roland

TAT képarchívuma