Ismét 12 órás kosárdobás Gútán

Üdvözöljük Gútán!
2021. május 8. szombat, Mihály

Ismét 12 órás kosárdobás Gútán

2012.03.15 / 18:26
BC Knives Kosárlabda Klub idén is megszervezi a fél napos pontdobó maratonját. Május 9-én mindenkit szeretettel várnak a Corvin Mátyás Alapiskola udvarán.BC Knives Kosárlabda Klub idén is megszervezi a fél napos pontdobó maratonját. Május 9-én mindenkit szeretettel várnak a Corvin Mátyás Alapiskola udvarán.

12H

BC Knives Kosárlabda Klub idén is megszervezi a fél napos pontdobó maratonját. Május 5-én mindenkit szeretettel várnak a Corvin Mátyás Alapiskola udvarán.

Remélhetőleg megmozgatnak majd kicsit-nagyot időset-fiatalt egyaránt. „Te dobod a kosarat,de a pont a csapaté” hangulatban egy igazi közösségmozgatásban lesz része annak, aki ellátogat a pályára.

A rendezvény alatt szól majd az igazi kosaras zene, de ételről italról is gondoskodnak a szervezők. Tavaly 2369 pontot sikerült dobni, ami ha 3 pontos dobásokból is számolunk 789 sikeres dobást jelent. A sportág és a klub iránt érdeklődőknek egy remek kikapcsolódással egybekötött lehetőséget is nyújt a rendezvény, mind a klub tagjainak, mind a kosár szeretetének megismerésére.