Fél nap kosárlabdáztak

Üdvözöljük Gútán!
2021. április 21. szerda, Konrád

Fél nap kosárlabdáztak

2012.05.09 / 20:36
Az egész napos örömkosárlabdázás célja a tavaly felállított 2369-es pontrekord megdöntése és a sportág népszerűsítése volt.

hir

Nem mindennapi eseménynek adott otthont a gútai Corvin Mátyás Magyar Tannyelvű Alapiskola sportpályája.

 

Szombaton itt adtak randevút a streetball kedvelői és művelői, hogy mintegy tizenkét órán keresztül egyfolytában játszanak.

 

A BC Knives szervezésében megvalósuló eseményre a tágabb régióból is várták a kosarasokat, hogy remek társaságban hódoljanak kedvtelésüknek.

 

A remek napos időnek köszönhetően a délelőtti aránylag kevés érdeklődő mellett délután igazi sporthangulat uralkodott a pályát. Szép számban gyűltek össze a sportág szerelmesei.

 

Az egész napos örömkosárlabdázás célja a tavaly felállított 2369-es pontrekord megdöntése és a sportág népszerűsítése volt.

 

Forró Tibor, a BC Knives klub elnöke kérésünkre elárulta: „A pontrekordot sajnos nem sikerült túllépni, ám a nap végére 2297 pont is szép eredménynek mondható, valamint az is megnyugtató, hogy a fiatalok körében egyre népszerűbbnek számít a kosárlabda, mivel szinte egész nap érkeztek újabb érdeklődők. A klub ezúton szeretné megköszönni a szervezésben résztvevőknek a segítséget és a támogatást, valamint a játékosoknak ezt a felejthetetlen napot.”

 

A „bicskások” következő rendezvénye a gútai Búcsú és Vásár idején megvalósuló BC Knives Streetball kupa, amely 2012. augusztus 11-én kerül megrendezésre a Corvin Mátyás MTNY alapiskola udvarán.

 

-br-

 

fotó: a szerző