Véresen feküdt a járdán az idős férfi

Üdvözöljük Gútán!
2021. április 21. szerda, Konrád

Véresen feküdt a járdán az idős férfi

2014.01.03 / 17:40
Súlyos sérülésekkel, mezítláb és egy alsógatyában, véres testtel feküdt a napokban egy 89 éves férfi Gútán a Diófa utca és a Nap utca sarkán. – adta hírül a JOJ TV.

Súlyos sérülésekkel, mezítláb és egy alsónadrágban, véres testtel feküdt a napokban egy 89 éves férfi Gútán a Diófa utca és a Nap utca sarkán. – adta hírül a JOJ TV.

Az idős férfira szomszédja, Gombai Ferenc talált rá reggel hat órakor munkába menet. „A garázsból tolattam, amikor észrevettem valamit a járdán. Először azt gondoltam, hogy kutya.” – nyilatkozta Ferenc.

Csak az autó reflektorának fényénél észlelte, hogy egy ember fekszik a földön, arca felismerhetetlenségig eltorzulva.

„A járdán feküdt, egy szál alsógatyában és egy ingben. Magyarul és szlovákul is megkérdeztem tőle, mi történt. Nem felelt, és csak akkor vettem észre, hogy vérzik.” – teszi hozzá a szomszéd, aki megtalálta a nyugdíjast. Azonnal riasztotta a mentőket és a rendőrséget. Az idős férfit kórházba szállították. „Súlyos sérüléseket szenvedett – eltörött a második nyaki csigolyája. Az idős korára való tekintettel ez nagyon súlyos sérülés. Ezen kívül zúzódások voltak a kezén és az alkarján illetve könnyű fagyási sérülése. – mondta a televíziónak nyilatkozó orvos.

A JOJ Tv információi szerint állítólag az idős úr házában is voltak véres nyomok. A rablótámadás azonban kizárható, hiszen a férfi két nagy méretű kutyát tartott. Az idős férfi állítólag azt állította, hogy senki nem bántotta és véletlenül sérült meg. „Szörnyen nézett ki. Olyan állapotban volt, hogy elsőre fel sem ismertem.” – idézi fel a borzasztó pillanatot Gombai Ferenc.

A súlyosan sérült idős úr mintegy száz métert tett meg a házától addig a helyig, ahol aztán megtalálták. Kérdéses, hogy ki okozta neki a sérüléseit és hogyan került oda. Ezt a rendőrség vizsgálja.

„A nyomozó gyűjti a bizonyítékokat, amelyek megerősítenék vagy cáfolnák, hogy a sértett sérülései idegenkezűségtől származnak-e.” – nyilatkozta Renáta Čuháková, a Nyitra Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

villagutta (JOJ TV)