HUDBA ŽIJE fesztivál

Üdvözöljük Gútán!
2020. február 26. szerda, Edina

HUDBA ŽIJE fesztivál

2016.07.22

Egy forró nyári éjszaka jó zene társaságában nem kell, hogy csak kívánság legyen többé, ugyanis a HUDBA ŽIJE ("a zene él") fesztivált első alkalommal rendezik meg Érsekújvárban a Tatárik Emil termálfürdőben. Hogy milyen előadókra számíthattok?
A HUDBA ŽIJE fesztivál egy új zenei rendezvényként mutatkozik be Dél-Szlovákiában. Az első alkalom különlegessége nem csupán abban rejlik, hogy a Strand területén kerül megrendezésre, hanem abban is, hogy mindkét színpadon lehetőség nyílik érdekes előadók megtekintésére.

Az első színpad a CORONITA COMMANDO STAGE nevet kapta, ahol magyarországi előadók lépnek fel, mint: Steve Judge, Miamisoul, Manic N, Stick. Együttműködnek továbbá: DJ Mairee és a hazai kedvenc DJ Mickey. A felsorolt előadók a Coronita Commando társaság tagjai, akik minden héten más - más klubbokban lépnek fel. Előző fellépésük alkalmával nagy népszerűségnek örvendhettek városunkban is. A fesztiválon képviselteti magát a minőségi, szlovák rapzene is.
A második színpad a HIP HOP ŽIJE STAGE ("a hip hop él stage") nevet viseli. Élőben láthatjátok Elpe, Zverina és Shomi, Palermo, Hely és a raplány Alless fellépését. A DJ pult mögött közreműködik DJ GRIMASO és DJ DALYB. Vitathatatlanul a fesztivál dobása MAJK SPIRIT fellépése lesz, aki a jól ismert legnagyobb és új slágereiből állított össze egy különleges nyári show-t.
Gyertek és éljétek át Dél-Szlovákia legnagyobb zenei szenzációját. A HUDBA ŽIJE fesztivál Érsekújvárban a Tatárik Emil termálfürdő területén 2016. július 22-én kerül megrendezésre.
Jegyeket a ticketportal.sk hálózatban vásárolhattok.

Időtartam:
2016. július 22., 20:00–5:00