Nagylemezt készít az aranytorkú Molnár Angelika

Üdvözöljük Gútán!
2021. május 12. szerda, Pongrác

Nagylemezt készít az aranytorkú Molnár Angelika

2014.07.24 / 16:33
Ősszel jelenik meg a gútai Molnár Angelika énekes első lemeze, amelyen ismert magyar nóták és akár operett-slágerek is hallhatóak lesznek. Jelenleg az előkészítési folyamatok zajlanak, ám az őszi megjelenést követően kereskedelmi forgalomba kerül a lemez.

Ősszel jelenik meg a gútai Molnár Angelika énekes első lemeze, amelyen ismert magyar nóták és akár operett-slágerek is hallhatóak lesznek. Jelenleg az előkészítési folyamatok zajlanak, ám az őszi megjelenést követően kereskedelmi forgalomba kerül a lemez. Angelika ugyan főleg a komolyzene berkeiben mozog otthonosan, de nem áll távol tőle a magyar nóta és az operett sem.

„Az éneklés a mindenem. Ha újrakezdhetném, akkor se csinálnék mást. A magyar nóta az énektanárom Orth Miklós ötlete volt. Ő buzdított a magyar nótára, ami akkor még nagyon távoli volt nekem. Lassan ráéreztem az ízére és megszerettem. Nagy előszeretettel járok nótaestekre énekelni. Az operett is a szívügyem. Lehár operettjeit nagyon szeretem.” – nyilatkozta megkeresésünkre Angelika.

Tizenhat éves kora óta énekel, elsősorban operákat adott elő. Tanulmányokat folytatott a nagytapolcsányi Dezider Kardoš magánkonzervatóriumában, ahol is 2005-ben opera szakon végzett. Rendszeres fellépője a Szól a nóta népdalestnek Gútán, de templomi liturgiák alkalmával is énekel.

Kitörési lehetőségeket keresve tavaly részt vett az ipolynyéki Őszirózsa magyar nóta versenyen, ahol aranykoszorús minősítést szerzett, ezt követően pedig idén jelentkezett a Nóta TV Nótasztár elnevezésű megmérettetésére, ahol a középdöntőig jutott. Itt látta meg egy zenei producer és felajánlotta, készítsenek egy lemezt. Egyre-másra kapja a felkéréseket nótaesteken és egyéb rendezvényeken, a Nóta tv műsoraiban is látható.

Gútán legközelebb a XXX. Gútai Búcsú és Vásár keretében megrendezendő Borvirág utcában lép fel.

Borka Roland

Képarchívum