„Ezt a tésztát!” – hellóGúta megcsinálta

Üdvözöljük Gútán!
2021. május 15. szombat, Zsófia

„Ezt a tésztát!” – hellóGúta megcsinálta

2014.09.15 / 12:37
Több száz elégedett néző távozott haza péntek este a gútai művelődési központból, ahol is a komáromi Jókai Színház bemutatta egy Hölgy a Maximból című komédiát. A három felvonásos pikáns „bolondériát” a hellóGúta csapata hozta Gútára.

Több száz elégedett néző távozott haza péntek este a gútai művelődési központból, ahol is a komáromi Jókai Színház bemutatta az Egy hölgy a Maximból című komédiát. A három felvonásos pikáns „bolondériát” a hellóGúta csapata hozta Gútára.

Az előadás előtt Forró Tibor, a társulás elnöke röviden köszöntötte a megjelenteket és bemutatta csapatát, amelynek szervezésében Gútára jött a hellóSzínház elnevezésű projekt első produkciója. Az Angyal Tamás, Marosi Szilárd, Kiss Richárd, Kovács Adrián, Forró Tibor, Forgács Attila és Kárpáty Ernő alkotta társaság egy nem mindennapi színházi előadást szervezve kedveskedett a gútai közönségnek.

Forgács Attila elmondta, a komáromi Jókai Színház turnémenedzsereként dolgozik, így közbenjárásával sikerült Gútára hozni ezt a különleges előadást. „Mi vagyunk azok, akik szemetet szednek, fát ültetnek, jótékonysági futóversenyt tartanak és most színházi előadást hoztunk Gútára. Reményeink szerint további hasonló kulturális produkciókat sikerül városunkba hozni. – mondta Forgács. Hozzátette, hogy az előadás díszletét nem viszik tovább, hanem felajánlják a gútai Kis-Duna Menti Rockszínház társulatának.

A Holocsy Krisztina, Mokos Attila, Szabó Szvrcsek Anita, Olasz István valamint Boráros Imre főszereplésével készült komédia végén a közönség szűnni nem akaró tapssal díjazta a szereplőket. Hazafelé tartva pedig sokak az „Ezt a tésztát!” mondatot idézték.

Az előadás után a hellóGúta társulás kis fogadást tartott, ahol Forró Tibor, a társulás elnöke elmondta, örül, hogy ilyen sikeres lett ez az akciójuk is, a közönség mosolya és elégedettsége visszaigazolás számukra. Hozzátette, hogy a jövőben további különleges akciókkal készülnek.

-vg-

fotó: Tóth Tamás