helloWEEN: Ízletes zenei finomsággal készülnek

Üdvözöljük Gútán!
2021. május 12. szerda, Pongrác

helloWEEN: Ízletes zenei finomsággal készülnek

2014.10.28 / 11:06
Hamisítatlan élő zenei finomságot hoznak Gútára a hellóGúta Polgári Társulás tagjai. Az október 31-én, pénteken, este fél kilenckor a gútai Billiard Clubban megrendezendő helloWEEN: Élő jazz és funky koncert Pély Barnával igazi zenei élményt ígér.

Hamisítatlan élő zenei finomságot hoznak Gútára a hellóGúta Polgári Társulás tagjai. Az október 31-én, pénteken, este fél kilenckor a gútai Billiard Clubban megrendezendő helloWEEN: Élő jazz és funky koncert Pély Barnával igazi zenei élményt ígér. Magyarország és a Felvidék legjobb jazz muzsikusai szolgáltatják a megfelelő hangulati kíséretet, a hely semmihez sem hasonlítható varázsa pedig hozza a többit.

Pély Barna, a United és a B the First együttesek előadója képzett zenész. Az egyik legjobba jazz-muzsikás Magyarországon szinte biztos, hogy Gútán is kiváló zenei csemegével készül. Őt kíséri Sárik Péter, többszörösen díjazott és nemzetközileg elismert jazz zongorista, akinek kompozíciói rendre dobogós helyezéseket értek el az Egyesült Államok és Nagy Britannia legjelentősebb dalszerző versenyein. Basszusgitár-virtuozitásával elkápráztatja a jelenlévőket Fónay Tibor, akihez csatlakozik a jól ismert komáromi Hodek Dávid elképesztő dobjátéka és a gútai Sipos Dávid szaxofonon kíséri zenésztársait.

A szervezők részéről Marosi Szilárd és Angyal Tamás elmondták, hogy ez tulajdonképpen már a második ilyen jellegű jazz klubest Gútán. A helloGúta-s fiatalok szeretnék rendszeressé tenni az ehhez hasonló színvonalas, valódi hangszeres zenét előtérbe helyező rendezvények szervezését. „Ezzel a rendezvénnyel is szeretnénk a picit igényesebb zenei ízléssel bíró közönségnek kedvezni.” – fogalmazott Angyal Tamás.

A nagy érdeklődés miatt állóhelyek is értékesítésre kerülnek a későn eszmélőknek. A kihagyhatatlan rendhagyó jazz és funky koncertre a belépőjegyek tíz euróba kerülnek, asztalfoglalásra a 0905 10 40 15-ös számon van lehetőség.

-br-