Sport

Üdvözöljük Gútán!
2020. március 28. szombat, Gedeon

Sport

 • Karate világbajnokság: Jóba és Bogárová is résztvevő

  2015.11.03 // Sport

  Két gútai is kiharcolta magának, hogy részt vehessen az Indonéziában november közepén megrendezendő karate világbajnokságon. Jakartába a gútai Taiyó karate klubből Bogárová Dominika és Jóba Attila utazik. Az előbbi a kadettek, míg az utóbbi a juniorok mezőnyében lép tatamira.

 • Teremkerékpár OB: Szlovákiai rekord született

  2015.10.10 // Sport

  Rendkívül sikeresen zárult a szombaton a komáromi sportcsarnokban megrendezett Teremkerékpár Országos Nyílt Bajnokság. A szlovák, magyar, cseh, svájci és német részvétellel zajló nemzetközi megmérettetésen mintegy hetven sportoló vett részt.

 • Teremkerékpár Kelet Európa Kupa: Második a gútai klub

  2015.09.30 // Sport

  Egyenesen és megállíthatatlanul meneteltek a gútai teremkerékpár klub tagjai az idén első ízben megrendezett Kelet Európai Kupa versenysorozaton. Az úttörő kezdeményezés életre keltésére azért volt szükség, hogy mindinkább erősödjön e térség művészi kerékpárosainak teljesítménye.

 • Teremkerékpár: Bokodon is taroltak a gútaiak

  2015.09.26 // Sport

  Számos érmes helyezéssel tértek haza a gútai teremkerékpár klub növendékei Bokodról. Az immár tizennegyedik alkalommal megrendezett helyi kupán három ország több mint száz versenyzője mutatta be tudását.

 • Karate: Világbajnokságra készülnek a gútaiak

  2015.09.22 // Sport

  Előkelő helyezéseket szereztek a gútai Taiyó karateklub növendékei a hétvégén a magyar fővárosban megrendezett Budapest Open nemzetközi versenyen. A megmérettetésen két gútai klub is képviseltette magát, a másik a Corvin Harcművészeti Egyesület. A Taiyó csapata tizenkét karatékával képviseltette magát, a Corvin HE három harcost küldött.