Cselgáncs: Érmeket hoztak a nagydíjról

Üdvözöljük Gútán!
2021. június 15. kedd, Jolán

Cselgáncs: Érmeket hoztak a nagydíjról

2014.05.18 / 13:13
Rangos megmérettetésen vettek részt a gútai cselgáncsklub növendékei. A napokban Rimaszombatban megrendezett nemzetközi diák nagydíjon mintegy tizenkét ország közel ötszáz versenyzője lépett a tatamira.

Rangos megmérettetésen vettek részt a gútai cselgáncsklub növendékei. A napokban Rimaszombatban megrendezett nemzetközi diák nagydíjon mintegy tizenkét ország közel ötszáz versenyzője lépett a tatamira. A gútai csapat négy versenyzővel képviseltette magát és három éremmel tértek haza. Szabó Margaréta mindhárom meccsét határozottan megnyerve az első helyet szerezte meg a viadalon. Csapattársa Keszeli Róbert kemény konkurenciában a harmadik helynek örülhetett.

Kárpáty Ernő, a klub elnökének értékelésében megköszönte a részvételt, vezetőedzőnek a munkát. „Elmondhatom, hogy ezen a versenyen nagyon nehéz érmet szerezni. Sokkal nagyobb a konkurencia, mint például egy országos bajnokságon, ezért az érmeseknek mindenképp egy nagy gratuláció.  Margaréta teljesítménye meghatározó, hétről hétre hozza a győzelmeket. Keszeli Róbert és Szépe Zsolt az országos bajnokságról átmentették a formájukat erre a versenyre is, ha a kis hibákat sikerül kijavítanunk biztos hogy fényesebb lesz az az érem.

-br-

Gútaiak eredménye:

1. hely: Szabó Margaréta   30kg
3. hely: Keszeli Róbert       38 kg
3. Hely: Szépe Zsolt            73 kg