Teremkerékpár: Bokodon is taroltak a gútaiak

Üdvözöljük Gútán!
2021. június 15. kedd, Jolán

Teremkerékpár: Bokodon is taroltak a gútaiak

2015.09.26 / 20:00
Számos érmes helyezéssel tértek haza a gútai teremkerékpár klub növendékei Bokodról. Az immár tizennegyedik alkalommal megrendezett helyi kupán három ország több mint száz versenyzője mutatta be tudását.

A gútaiak Szlovákiát képviselték. Az igencsak színvonalas megmérettetés a Kelet Európai Kupa utolsó versenye volt. A szombaton tartott nemzetközi viadalon a gútai női négyes szép és kidolgozott koreográfiával az első helyet szerezte meg. Hajdú Andrea vezetőedző érdeklődésünkre elárulta, jó tett, hogy új kerékpárokkal versenyezhettek védencei.

„Nagyon meglátszott, hogy újfajta kerékpárokon mutatták be az egyes elemeket a lányok. Máshogyan ültek a biciklin, más volt a testtartásuk is, sokat segített és ezért sikerült jó eredményt elérni.” - fogalmazott a vezetőedző.

Hasonlóan vélekedik a női négyes is. „Elégedettek vagyunk az eredménnyel. Legfőképpen az utolsó körben sikerült úgy, ahogyan azt szerettük volna. Tökéletes befejezése volt a versenynek.” – nyilatkozta megkeresésünkre Glofák Viktória, a női négyes egyik tagja. Sikeres volt a gútai csapat, mivel öt aranyérmet, és három-három ezüst- illetve bronzérmet szereztek.

A bokodi megmérettetés egyben a Kelet Európai Kupa versenysorozat utolsó versenye volt, amin összesítették az eddig elért eredményeket. Örömtelien értékelik a gútai klubban, hogy az összesítés szerint a második helyen végeztek. Erről részletesebben egy későbbi cikkben beszámolunk.

-br-

 

Gútaiak eredményei:

Iskolás lány D - egyéni:

3.Varga Zsóka

 

Junior lány - páros:

3.Kulich Eszter - Rákócza Dóra

 

Iskolás lány B - egyéni:

1.Domin Anasztázia

2.Fördős Nikolett

3.Ollé Edina

 

Iskolás lány B - páros:

1.Domin Anasztázia - Fördős Nikolett

 

Junior lány - négyes:

2. Mihalics-Zsibrita-Kulich-Rákócza

 

Női egyéni:

1.Nicole  Frýbortová

 

Férfi egyéni:

2.Tomáš Rozbořil

 

Férfi páros:

1. Nicole Frýbortová-Tomáš Rozbořil

 

Női négyes:

1.Vincze-Szabó-Glofák-Molnár