Üdvözöljük Gútán!
2021. május 16. vasárnap, Botond, Mózes

Címke "fotókiállítás"

 • Sorskockák Gútán

  2015.10.15 // Hirek

  Rendhagyó társadalomkritikai tárlattal jelentkeznek a gútai fiatalok. A Sorskockák címet viselő fényképalbum egyes jelenetei egy-egy kortárs problémát tár a látogató elé. A mintegy tizenkét drámai képen az élet, vagy ha úgy tetszik, sors egy-egy darabkája, kockája látható a gútai művelődési központ folyosóján.

 • Budapesten látható az Életatlasz

  2014.12.04 // Hirek

  Több mint egy éves turné utolsó állomásához érkezett az Életatlasz című rendhagyó fotókiállítás. Az irodalom fontosságának szükségességét és az olvasás népszerűsítését hangsúlyozó tárlat kedden, Budapesten az Újlipótvárosi Klub-Galériában nyílt meg.

 • Békéscsabán is belelapoznak az Életatlaszba

  2014.10.30 // Hirek

  Rendhagyóan jelenleg két helyen (Érsekújvárban és Békéscsabán) is látható az Életatlasz című érdekes fotókiállítás. Legutóbb, hétfőn, a magyarországi dél-alföld egyik városában nyílt meg a tárlat. Borka Roland, újságíró ötletéből megvalósuló projektben mintegy hetvenen vettek részt és a témáját tekintve, tizenhárom irodalmi történet ismert jelenetei láthatóak a művekből vett idézetekkel kiegészítve.

 • Megnyílt a Világcseppek tárlat Gútán

  2014.10.07 // Kultúra

  Nagyszabású megnyitóval indult útjára a fiatalok egy csoportja által életrehívott Világcseppek című rendhagyó fotókiállítás. A Borka Roland újságíró ötletéből megvalósuló tárlat fényképanyagát Karasz Viktor fotózta. Hatalmas, mintegy két méteres bannereken láthatóak ismert világtörténelmi személyiségek, akiket egy érdekes csavarral Gútához kötnek.

 • Újra titkos bevezetésen voltak a fiatalok

  2014.10.02 // PR

  Világcseppek címmel jön a fiatalok egy csoportja által létrehozott fotó-videó tárlat. A Borka Roland újságíró vezetésével megvalósuló kiállítást a gondolkodás reneszánsza ihlette, tudtuk meg tőle.

 • Újra Gútán az Életatlasz tárlat

  2014.08.15 // Hirek

  Vándorkiállítássá alakult a hellóGúta Polgári Társulás égisze alatt megvalósult Életatlasz című különleges fotótárlat. A Borka Roland újságíró ötletéből megvalósított kiállításon Karasz Viktor fényképei láthatóak.

 • Párkányban is hódít az Életatlasz kiállítás

  2014.04.24 // Hirek

  Különleges irodalmi képkiállítással látogatott Párkányba a hellóGúta Polgári Társulás. A Borka Roland újságíró által megálmodott tárlat anyagát rendhagyóan olyan fotók és idézetek alkotják, amelyek egy bizonyos sorrendben nézve és olvasva egy új történetet adnak.

 • Izsán is az Életatlasz irányít

  2014.04.08 // Hirek

  Most már az izsai közönség is új művészi térképpel keresi az utat az életben. A hellóGúta Polgári Társulás égisze alatt megvalósított Életatlasz című rendhagyó fotókiállítás ugyanis a Duna menti falucska múzeumába érkezett.

 • Bemutatták az Életatlaszt Pozsonyban

  2014.03.08 // Hirek

  Sorrendben immár harmadik állomására érkezett a hellóGúta Polgári Társulat égisze alatt megvalósuló Életatlasz című rendhagyó fotókiállítás.

 • Kisbérre ért az Életatlasz tárlat

  2014.01.25 // Hirek

  Gúta testvérvárosába, Kisbérre érkezett az Életatlasz című rendhagyó fotókiállítás. A hellóGúta Polgári Társulás égisze alatt megvalósuló tárlat a Wass Albert Művelődési Központ és Városi Könyvtár galériájában tartott megnyitóján Hornung Anita, az intézmény művelődésszervezője köszöntötte a mintegy három tucat érdeklődőt és röviden bemutatta a társulást.

 • Irányít az Életatlasz Gútán

  2013.10.31 // PR

  Életatlasz címmel nyílt rendhagyó fotókiállítás a gútai művelődési központ Libresso termében. A VIII. Gútai Színházi és Kulturális Napok keretében tartott megnyitó nagy érdeklődés mellett zajlott, mintegy nyolcvan ember volt kíváncsi a titkos projektként beharangozott tárlatra.

 • Kultúrpuccsra készülnek a gútai fiatalok

  2013.10.29 // PR

  Soha nem látott formai nyelven egy fotókiállítás keretében kívánnak gondolkodásra késztetni a cselekvő gútai fiatalok. A hellóGúta polgári társulás rendhagyó módját választotta a művelődés és olvasás fontosságára való figyelemfelhívásnak, illetve városuk népszerűsítésre.

 • Sétálj és fotózz Gútán

  2013.04.12 // Hirek

  Rendhagyó városnépszerűsítő akciót szervez a hellóGúta Polgári Társulás. Gútai Photowalk/Fotó-séta címmel a szervezők április 27-én fotózással egybekötött városnézésre hívják a fényképezni vágyókat.