Üdvözöljük Gútán!
2021. május 16. vasárnap, Botond, Mózes

Címke "helloGúta"

 • HD-ben sugározna a Gúta TV

  2015.11.09 // Közigazgatás

  Nem kisebb feladatra vállalkozott a Gúta TV, mint hogy teljes adásukat nagy felbontásban sugároznák. Jelenleg tesztadásokkal próbálják a beütemezését és a képújság már teljes magas minőségű képpel informálja a nézőket.

 • A tánc mint csábító művészet

  2015.10.20 // Rendezvények


  Ne legyen többé üldögéléssel töltött bál. Ne kelljen gyomorideggel várni a nyitótáncot a villanyoltást pedig mint a megváltást! Legyen Tánc! Ezzel az üzenettel csábítja a Billiard Club tánctanfolyamára a felnőtteket.

  Mozgás közben élénkebb és frissebb a gondolkozás. A tánc nem csupán mozdulatok sorozata, hanem teljesértékű kommunikáció, mely tökéletesen alkalmas az érzelmek, gondolatok kifejezésére.  Heti egy alkalom már elég ahhoz, hogy olyan tudást szerezz a báli szezonra, amivel lenyűgözöd táncpartnered és a többi bálozót. Keddenként 17:30-tól várja a kedves érdeklődőket a csinos komáromi Čenky Niki. (interjú)

  “Tánctanulás közben szerzi meg legkönnyebben az ifjúság az úgynevezett sliffet, a társasági érintkezés kellemes és hangulatos formáit. Nemcsak a testi rugalmasság és a tapintatos fellépés fejlődik ott, hanem megszűnik a félénkség és bizonytalanság is, amely sok embernél akadályt jelent a társaságban”  ( Réczey Ferenc és dr. Pekáry Dagmar (1960):  Etikett, társasélet, protokoll)

  Ha stressz gyötör, ha elpárolog az ihlet, ha idegbajos a főnök és nem jut eszedbe semmi, egy a megoldás: TÁNC!

  Interjú C

  Részvételi díj: 20 €/hónap
  Info: 0908 739 719
  Jelentkezés: Személyesen a Billiard Clubban
  Facebook esemény ITT
   

 • Villányi Borkóstoló élőzenével!

  2015.10.17 // Rendezvények


  A villányi Halasi pincészet nagyszerű borait hozza el a gútaiaknak október 17-én. A háttérzene varázsát a gyönyörű CatyCat és Showbandje adja. Semmi más nem kell egy tökéletes estéhez, csak te!

  A 15 Eurós jegyek korlátozott számban kaphatóak október 5-től a BiliardClubban, vagy érdeklődjön a 0911 422 191-es telefonszámon.

  A rendezvény facebook eseményét IDE kattintva érhetik el.

   

 • Örökzöldek egy szál zongorán a Billiard Clubban

  2015.09.25 // Krónika

  Evergreen music!

  "Stevie Wonder, Frank Sinatra, Whitney Houston stb.
  Nagyon szeretem ezeket az előadókat, de főleg játszani a dalaikat! A legszebb és legismertebb szerzeményeket fogom előadni...my way, strangers in the night, hello, yesterday stb. Remélem mindenkinek sikerül elnyernem a tetszését."
   -Attila Farkas Jr.
  Belépő NINCS!

  Mindenkit szeretettel várunk a Billiard Clubban!

 • Drámai döntőt vívtak a strandröplabda-tornán

  2015.08.02 // Sport

  Újra összejöttek a röplabda szerelmesei a Vág partján Gútánál. A gútai önkormányzat mellett működő sport- és ifjúságnevelési bizottság szervezésében megvalósult Gúta Beach Strandröplabda-torna a szervezési nehézségek dacára igazán jól sikerült.

 • Gúta Beach Strandröplabda torna 2015

  2015.08.02 // Krónika


  Az idei torna augusztus 2-án kerül megrendezésre a megszokott helyen. 

  Regisztráció: 12:00 - 13:00
  Nevezési díj: 6 EUR/csapat
  Csapat: Minimális 4 fő, ajánlott legalább egy női csapattag (nem kötelező)
  Mérkőzések: 2 győztes szett (11 pontos szettek)
  Díjak:

  1-3 hely: Kupa + Diplom
  4.hely: Diplom
  Legjobb férfi játékos: Diplom
  Legjobb női játékos: Diplom

 • A FRÖCCS NYARA - Live Jazz Music

  2015.07.25 // Rendezvények

  A HILLTOP borásza mesél a fröccs kultúráról és ajánl nekünk a legjobb boraikból, megismerkedhetünk a legizgalmasabb kombinációkkal.

  A gútai tagokkal is büszkélkedő FREES zenekar adja a vibrálást a finomabbnál finomabb jazz,swing,bossanova muzsikákkal.

  Asztalfoglalás:  0911422191

  Fröccs nyara   

 • Vass Tibikéért futnak a 2. DGSprint résztvevői

  2015.05.19 // Hirek

  Ismét nemes cél érdekében fognak össze a gútai fiatalok! Május 30-án, szombaton második alkalommal rendezik meg a vízimalom térségében a DGSprint jótékonysági terepfutást, amelynek bevételét, csakúgy, mint egy évvel korábban, egy beteg kisfiú gyógykezelésére ajánlják fel a szervezők, Szalai Árpád (zaggini.com)., Tóth Péter és Forgács Attila (HelloGúta Polgári Társulás).

 • Három gútai fiatal is elküldte alkotását a Most mutasd meg településed kincseit című pályázatra

  2015.02.09 // Hirek

  Február 6-án nyílt és február 28-ig tekinthető meg a Tájházban az a kiállítás, amelyet a Most mutasd meg településed kincseit című alkotói pályázatra beérkezett legjobb munkákból állítottak össze. A pályázatot a budapesti székhelyű Harmónium Független Kommunikációs Egyesület hirdette meg, a felvidéki társszervező pedig a helloGúta Polgári Társulás volt.

 • Nemzetközi alkotói pályázat kiértékelése és bemutatója gútán

  2015.01.30 // Hirek

  Alkotói kiállítás meghívó. A Harmónium Egyesület és a helloGúta Polgári Társulás együttműködésének keretében megvalósuló díjátadó és kiállítás lesz megtekinthető február 6-án a gútai tájházban. A projekt célja a határon túli magyarság identitásának erősítése, a magyar-magyar kapcsolatok élénkítése és Magyarországon az elszakadt területek turisztikai értékének ismertetése.

 • Megbüntették a faültetésért

  2014.12.10 // Hirek

  Meglepő és furcsa kimenetele lett a helloGúta Polgári Társulás tavasszal megtartott ökológiai napjának. A környezetvédelem fontosságára és az élettér szépítésének szükségességére felhívó akció keretében szemetet szedett és díszfákat-cserjéket ültetett egy tucat fiatal. Mint azt Forró Tibortól, a társulás elnökétől megtudtuk, hogy más városi helyszínek mellett a központi buszmegálló melletti zöld területen öt japán fűzfa került kiültetésre a gútai városi hivatal tudtával. Lelkesen és örömmel ültették el a fákat, ezzel is szépítve a környezetet.

 • Megalakult az új önkormányzat

  2014.12.09 // Hirek

  Megtartotta alakuló ülését az új gútai önkormányzat. Az új képviselőtestület első ülésén letette a város polgármestere, Horváth Árpád, valamint a tizenhét képviselő az esküt. A gútai művészeti alapiskola két oktatójának, Nagy Istvánnak és Balázs Bélának rövid kultúrműsorát követően a szlovák himnusz elhangzása után Finta Zoltán, a helyi választási bizottság elnöke ismertette az önkormányzati választások gútai eredményeit.

 • Budapesten látható az Életatlasz

  2014.12.04 // Hirek

  Több mint egy éves turné utolsó állomásához érkezett az Életatlasz című rendhagyó fotókiállítás. Az irodalom fontosságának szükségességét és az olvasás népszerűsítését hangsúlyozó tárlat kedden, Budapesten az Újlipótvárosi Klub-Galériában nyílt meg.

 • Választás: Üstökösként robbant be a hellóGúta

  2014.11.17 // Hirek

  Meglepetésszerű eredményt sikerült elérnie a helloGúta elnevezésű mozgalomnak a helyhatósági választásokon. Hét képviselőjelöltjük közül négyüknek sikerült mandátumra váltani a választóktól szerzett tetemes szavazatszámot.

 • Átalakult a gútai önkormányzat

  2014.11.16 // Hirek

  Nagy meglepetések voltak szombaton a helyhatósági választásokon Gútán. A gútai testületben többségbe kerültek a független képviselők. Gútán a 8985választásra jogosult közül mintegy 4124-en mentek el szavazni, ami 45,9 százalékos részvételt jelent.

 • Forró Tibor: Felfogásbeli módosítást szorgalmaz

  2014.11.12 // Archívum

  Forró Tibor: Felfogásbeli módosítást szorgalmaz Mélyről indult, mindenért megküzdött. Kisgyerekként a Dankó Pista telepen lakva rúgta a bőrt társaival. Végigjárta a ranglétrát. Kitartásának, elhivatottságának és tenni akarásának köszönhetően ma már két diplomával a közigazgatásban tevékenykedik. Első választási ciklusát tölti az önkormányzatban és mozgalmának, a helloGúta Polgári Társulásának tagjaival az idei helyhatósági választásokon is megmérettetik.

 • Angyal Tamás: "Mindig megoldjuk!"

  2014.11.12 // Archívum

  Angyal Tamás: "Mindig megoldjuk!" Nemcsak a számítástechnika terén, hanem az élet valamennyi területén ügyeskedik. Megoldjuk. Ez már kétségkívül összefonódik az általa képviseltekkel. Társtulajdonosa az ATECH.NET vállalkozásnak, amit nagyon sokan ismernek nemcsak Gútán, hanem Szlovákia valamennyi szegletében. Számára mindennapos dolog a folyamatos fejlődés-fejlesztés, ezt képviseli cégében is. Most új képviseletre készül, a városi önkormányzat tagja szeretne lenni.

 • Marosi Szilárd: „A gyakorlatiasság embere vagyok!”

  2014.11.12 // Archívum

  Marosi Szilárd: „A gyakorlatiasság embere vagyok!” Megjárta a mélységeket és magasságokat. Sehol nincs félelemérzete, józan paraszti ésszel gondolkodik, a nép egyszerű gyermeke. Világos elképzelése van az életről, két lábbal áll a földön. Kivéve, ha dolgozik, mert van, hogy alagutat ás, vagy éppen magasságban ügyködik. A pénzt eszköznek tartja, és nem önmagáért való dolognak. Sok mindent csinált az életben, egy dolog azonban örök: a közösségért mindent. A hellóGúta mozgalom tagjaként idén az önkormányzati választáson is megmérettetik.

 • Forgács Attila: Az új látószöget képviseli

  2014.11.11 // Archívum

  Forgács Attila: Az új látószöget képviseli Mindig is kiállt az igazáért, véleményét nem rejtette véka alá. Legyen szó hiphopról, színházról, művészetről és sportról, mindenütt egy dolgot keres: az újat, a mást, a kihívást. Merészen néz az élet sodorta események elé, és ezért ismét az önkormányzati választásokra készül. Új szemlélettel, új látószöggel. A hellóGúta alapítótagjaként hetedmagával várja a választásokat.

 • Kovács Adrián: Családközpontú várost szeretne

  2014.11.10 // Archívum

  Kovács Adrián: Családközpontú várost szeretne Termékeny életutat tudhat maga mögött. Többféle területen kipróbálta magát, mire révbe ért. Volt mesterséges megtermékenyítést végző szakember Dániában, dolgozott gyártósori operátorként, biztosítási ügynökként, biztonsági őrként és az IT piacon is szerencsét próbált. Jelenleg egy személyszállítással is foglalkozó céget vezet. Hobbija Gúta történelme, a villagutta.sk városi portál az egyik szívügye. A másik, ami elsőrendű, a családja és az astrófotózás. Két kis csillaga, Enikő és Levente, és szemefénye, felesége, Hajni várja haza. A hellóGúta társuláshoz csatlakozva, hosszas mérlegelés után úgy döntött, képviselőként is a városért szeretne tenni.

 • Kárpáty Ernő: „A sportra tettem fel az életem!”

  2014.11.07 // Archívum

  Kárpáty Ernő: „A sportra tettem fel az életem!” Egyike a város sikeres sportolóinak. Teljesítményével viszi Gúta jó hírét Szlovákiában és az ország határain túl is. Országos bajnok cselgáncsban, többszörösen az Év sportolója, nemzetközi versenyek előkelő helyezettje, számos elismerés szerepel eddigi életművében. Tisztelet, hagyomány, siker és folyamatosság. Jellemezte korábban az ifjú titán, aki most a hellóGúta Polgári Társulás tagjaként az önkormányzati választásokon is szeretné megmérettetni magát és még inkább részt kíván venni a közösségi életben.

 • Kiss Richard: Projektek menedzselését végzi

  2014.11.05 // Archívum

  Sok mindent kipróbált az életben. Kiszolgáló személyzet tagja volt hajón, Izraelben pincérkedett, és Angliában is dolgozott. Olyan területen dolgozik, amire mindig is vágyott, és folyamatosan új területek menedzselésével bízzák meg.

 • Békéscsabán is belelapoznak az Életatlaszba

  2014.10.30 // Hirek

  Rendhagyóan jelenleg két helyen (Érsekújvárban és Békéscsabán) is látható az Életatlasz című érdekes fotókiállítás. Legutóbb, hétfőn, a magyarországi dél-alföld egyik városában nyílt meg a tárlat. Borka Roland, újságíró ötletéből megvalósuló projektben mintegy hetvenen vettek részt és a témáját tekintve, tizenhárom irodalmi történet ismert jelenetei láthatóak a művekből vett idézetekkel kiegészítve.

 • helloWEEN: Ízletes zenei finomsággal készülnek

  2014.10.28 // PR

  Hamisítatlan élő zenei finomságot hoznak Gútára a hellóGúta Polgári Társulás tagjai. Az október 31-én, pénteken, este fél kilenckor a gútai Billiard Clubban megrendezendő helloWEEN: Élő jazz és funky koncert Pély Barnával igazi zenei élményt ígér.

 • „Ezt a tésztát!” – hellóGúta megcsinálta

  2014.09.15 // Kultúra

  Több száz elégedett néző távozott haza péntek este a gútai művelődési központból, ahol is a komáromi Jókai Színház bemutatta egy Hölgy a Maximból című komédiát. A három felvonásos pikáns „bolondériát” a hellóGúta csapata hozta Gútára.

 • Pikáns komédia Gútán

  2014.09.10 // Hirek

  Igazi élményt ígér a hellóSzínház elnevezésű projekt keretében megvalósuló Egy hölgy a Maximból című komédia a gútai művelődési központ színháztermében.