Üdvözöljük Gútán!
2021. május 16. vasárnap, Botond, Mózes

Címke "helyhatósági választások 2014"

 • Megalakult az új önkormányzat

  2014.12.09 // Hirek

  Megtartotta alakuló ülését az új gútai önkormányzat. Az új képviselőtestület első ülésén letette a város polgármestere, Horváth Árpád, valamint a tizenhét képviselő az esküt. A gútai művészeti alapiskola két oktatójának, Nagy Istvánnak és Balázs Bélának rövid kultúrműsorát követően a szlovák himnusz elhangzása után Finta Zoltán, a helyi választási bizottság elnöke ismertette az önkormányzati választások gútai eredményeit.

 • Horváth Árpád harmadszor is polgármester lett

  2014.11.18 // Hirek

  Várostörténelmi bravúrral zárta az idei helyhatósági választásokat Horváth Árpád (MKP) polgármester. A szabad választások után először történt meg, hogy harmadszor is a hivatalában maradhat a polgármester. Idén a voksolásra jogosultak mintegy 45,9 százaléka, azaz több mint négyezer ember ment el választani és 46,4 százalékuk Horváthra adta a voksát, így 1892 szavazatot kapott.

 • Választás: Üstökösként robbant be a hellóGúta

  2014.11.17 // Hirek

  Meglepetésszerű eredményt sikerült elérnie a helloGúta elnevezésű mozgalomnak a helyhatósági választásokon. Hét képviselőjelöltjük közül négyüknek sikerült mandátumra váltani a választóktól szerzett tetemes szavazatszámot.

 • Átalakult a gútai önkormányzat

  2014.11.16 // Hirek

  Nagy meglepetések voltak szombaton a helyhatósági választásokon Gútán. A gútai testületben többségbe kerültek a független képviselők. Gútán a 8985választásra jogosult közül mintegy 4124-en mentek el szavazni, ami 45,9 százalékos részvételt jelent.

 • Forró Tibor: Felfogásbeli módosítást szorgalmaz

  2014.11.12 // Archívum

  Forró Tibor: Felfogásbeli módosítást szorgalmaz Mélyről indult, mindenért megküzdött. Kisgyerekként a Dankó Pista telepen lakva rúgta a bőrt társaival. Végigjárta a ranglétrát. Kitartásának, elhivatottságának és tenni akarásának köszönhetően ma már két diplomával a közigazgatásban tevékenykedik. Első választási ciklusát tölti az önkormányzatban és mozgalmának, a helloGúta Polgári Társulásának tagjaival az idei helyhatósági választásokon is megmérettetik.

 • Angyal Tamás: "Mindig megoldjuk!"

  2014.11.12 // Archívum

  Angyal Tamás: "Mindig megoldjuk!" Nemcsak a számítástechnika terén, hanem az élet valamennyi területén ügyeskedik. Megoldjuk. Ez már kétségkívül összefonódik az általa képviseltekkel. Társtulajdonosa az ATECH.NET vállalkozásnak, amit nagyon sokan ismernek nemcsak Gútán, hanem Szlovákia valamennyi szegletében. Számára mindennapos dolog a folyamatos fejlődés-fejlesztés, ezt képviseli cégében is. Most új képviseletre készül, a városi önkormányzat tagja szeretne lenni.

 • Marosi Szilárd: „A gyakorlatiasság embere vagyok!”

  2014.11.12 // Archívum

  Marosi Szilárd: „A gyakorlatiasság embere vagyok!” Megjárta a mélységeket és magasságokat. Sehol nincs félelemérzete, józan paraszti ésszel gondolkodik, a nép egyszerű gyermeke. Világos elképzelése van az életről, két lábbal áll a földön. Kivéve, ha dolgozik, mert van, hogy alagutat ás, vagy éppen magasságban ügyködik. A pénzt eszköznek tartja, és nem önmagáért való dolognak. Sok mindent csinált az életben, egy dolog azonban örök: a közösségért mindent. A hellóGúta mozgalom tagjaként idén az önkormányzati választáson is megmérettetik.

 • Forgács Attila: Az új látószöget képviseli

  2014.11.11 // Archívum

  Forgács Attila: Az új látószöget képviseli Mindig is kiállt az igazáért, véleményét nem rejtette véka alá. Legyen szó hiphopról, színházról, művészetről és sportról, mindenütt egy dolgot keres: az újat, a mást, a kihívást. Merészen néz az élet sodorta események elé, és ezért ismét az önkormányzati választásokra készül. Új szemlélettel, új látószöggel. A hellóGúta alapítótagjaként hetedmagával várja a választásokat.

 • Kovács Adrián: Családközpontú várost szeretne

  2014.11.10 // Archívum

  Kovács Adrián: Családközpontú várost szeretne Termékeny életutat tudhat maga mögött. Többféle területen kipróbálta magát, mire révbe ért. Volt mesterséges megtermékenyítést végző szakember Dániában, dolgozott gyártósori operátorként, biztosítási ügynökként, biztonsági őrként és az IT piacon is szerencsét próbált. Jelenleg egy személyszállítással is foglalkozó céget vezet. Hobbija Gúta történelme, a villagutta.sk városi portál az egyik szívügye. A másik, ami elsőrendű, a családja és az astrófotózás. Két kis csillaga, Enikő és Levente, és szemefénye, felesége, Hajni várja haza. A hellóGúta társuláshoz csatlakozva, hosszas mérlegelés után úgy döntött, képviselőként is a városért szeretne tenni.

 • Németh Ivett: Édesanyaként szeretné összefogni a várost

  2014.11.09 // Archívum

  Németh Ivett: Édesanyaként szeretné összefogni a várost A közelgő helyhatósági választások kapcsán portálunk kérdésekkel fordult az egyes polgármesterjelöltekhez, hogy osszák meg gondolataikat olvasóinkkal. A kérdéseket elektronikus úton juttattuk el a címzettekhez, válaszaikat változtatás nélkül közöljük.

 • Kárpáty Ernő: „A sportra tettem fel az életem!”

  2014.11.07 // Archívum

  Kárpáty Ernő: „A sportra tettem fel az életem!” Egyike a város sikeres sportolóinak. Teljesítményével viszi Gúta jó hírét Szlovákiában és az ország határain túl is. Országos bajnok cselgáncsban, többszörösen az Év sportolója, nemzetközi versenyek előkelő helyezettje, számos elismerés szerepel eddigi életművében. Tisztelet, hagyomány, siker és folyamatosság. Jellemezte korábban az ifjú titán, aki most a hellóGúta Polgári Társulás tagjaként az önkormányzati választásokon is szeretné megmérettetni magát és még inkább részt kíván venni a közösségi életben.

 • Kiss Richard: Projektek menedzselését végzi

  2014.11.05 // Archívum

  Sok mindent kipróbált az életben. Kiszolgáló személyzet tagja volt hajón, Izraelben pincérkedett, és Angliában is dolgozott. Olyan területen dolgozik, amire mindig is vágyott, és folyamatosan új területek menedzselésével bízzák meg.

 • Négyen jelentkeznek polgármesternek Gútán

  2014.09.23 // Hirek

  Nagy az érdeklődés a közigazgatási funkciók iránt Gútán. Információink szerint a 2014-es önkormányzati választásokra négy polgármesterjelölt és több mint hatvan képviselőjelölt adta be jelentkezését.