A GÚTAI KÉPVISELŐK ÉS AZ ÚJSÁGÍRÓ

Üdvözöljük Gútán!
2021. június 12. szombat, Villő

A GÚTAI KÉPVISELŐK ÉS AZ ÚJSÁGÍRÓ

2014.04.02 / 12:18
Borka Roland Gútán próbálja magára vállalni azt, amit Komáromban a NapiGerzson indított az útjára: Élőben tudósít az ottani testületi ülésekről. Nem kerüli a tabutémákat,

Borka Roland Gútán próbálja magára vállalni azt, amit Komáromban a NapiGerzson indított az útjára: Élőben tudósít az ottani testületi ülésekről. Nem kerüli a tabutémákat, hangsúlyozza az emberi faktort,  és érdekes helyzeteket emel ki. Nemrég például facebookos üzenetek formájában tette mindezt.

Ahogy látszik, Gútán is vannak képviselők, akik minimum félistennek képzelik magukat, közben meg csak egyszerű közszolgák, akik nem értik az internetes szociális háló lényegét. Képtelenek felfogni, hogy ma már nem módi a különböző kellemetlen helyzetek által generálódott bűzös testnedv szétfröcskölése. Sokkal inkább a szimpatikus, fiatalos hozzáállás az, amire az olvasó vevő. A fenti bejegyzésekből jól látható, ahogy Borka leírta: egy-egy uncsibb téma során volt honatya, aki újságot olvasott. Valaki persze ráugrik, hogy az illető miért nem figyelt, valaki meg belátja, hogy 5-7-10 órás üléseken bizony vannak üresjáratok. Ez mindig mindenhol így van.

Na, de nézzünk két különböző reakciót egyazon párt képviselőitől! Az MKP frakcióvezetője, Gőgh Mihály, szó szerint a “picsába” küldte Rolandot. Sőt, még azt is megkérdezte, hogy mégis mit képzel magáról a publiciszta úr? A válasz erre a kérdésre egyszerű:  Rolinak valószínűleg tele van a hócipője azzal, amit a politikusok zöme az adófizetők pénzéből leprodukálnak. Ja bocs. Nem csak Rolinak, hanem nagyon sok mindenki másnak is. Kár is lenne letagadni ezt az igencsak inteligensre sikerült reakciót, mert többen is (szemtanúk, újságírók) megerősítették. Mondjuk, érdekelne az is, hogy egy vállalkozó mennyire örülne annak, ha a melósa újságot olvasgatna? Na, de ez már egy másik történet….

Viola Miklós doktor úr, szintén az MKP soraiból viszont érti a tréfát. Egy jópofa beszólással reagálta le a történetet, és még azt is elárulta, hogy az elnökválasztás eredményeit tanulmányozta, ami az ülés programjai közt is szerepelt. Ennyi!

Kedves politikus kartársak, megváltoztak az idők! 2014-et írunk! Tudom, hogy a NapiGerzson-ra is szeretnek a (nem csak) komáromi vezetők köpködni, mert néha (gyakran) fáj a kendőzetlen őszinte szó. A frusztrált lakosokból előbuggyanó csalódottság miatti kemény (időnként vulgáris) beszólások bizony csontig tudnak hatolni.

Az eféle politikusoknak csak azt tudom üzenni, ami a NapiG jelmondata: Akinek nem inge, az ne vegye magára….

… De ahogy Hofi Géza is mondta: Akinek pedig inge, az meg végre öltözködjön már föl!

Forrás: www.napig.sk