PR

Üdvözöljük Gútán!
2021. május 13. csütörtök, Szervác

PR

 • ATLAS FITNESS CENTRUM: Ahol felfrissül a test és a lélek

  2016.01.04 // PR

  A vérrel és verejtékkel megszerzett eredmény az igazi. Ugyan vér az nincs, de verejték annál több. És minél erősebben nyomja valaki, annál jobb testi adottságokkal fog rendelkezni. De ez csak az egyik oldal. A másik, hogy szellemileg felfrissül, és új emberként élheti életét. Legalábbis ezt hivatott segíteni a nemrég új helyre, az egykori Credat épületébe költözött Atlas Fitness Centrum.

 • Gutte Kft.: Betonbiztosan építenek

  2015.07.13 // PR

  Drámaian lecsökkent az új házak építése, már a felújítások korszakát éljük. Míg két évtizeddel ezelőtt harminc-negyven családi ház épült a Kis-Duna és Vág partján fekvő egykori mezővárosban, tavaly már csupán hármat húztak fel. Megváltoztak a körülmények. Gúta és környékének legnagyobb építőipari vállalatánál jártunk. Egy hektáros területen Pacsérokon, az Érsekújvár irányába haladó főút mentén, hatalmas telephelyen található a Gutte Kft.

 • Most mutasd meg településed kincseit!

  2014.11.28 // PR

  Határidő: 2014. 12. 08. Tárgykör: Alkotói, cikkírói pályázat Pályázhat: Mindenki, aki szeretné bemutatni és felhívni a figyelmet a HATÁRON TÚLI MAGYAR területen található egykori kincsek, főként a megmentésre váró kulturális értékre, örökségre (előny, ha a szórvány területeken található).

 • helloWEEN: Ízletes zenei finomsággal készülnek

  2014.10.28 // PR

  Hamisítatlan élő zenei finomságot hoznak Gútára a hellóGúta Polgári Társulás tagjai. Az október 31-én, pénteken, este fél kilenckor a gútai Billiard Clubban megrendezendő helloWEEN: Élő jazz és funky koncert Pély Barnával igazi zenei élményt ígér.

 • Újra titkos bevezetésen voltak a fiatalok

  2014.10.02 // PR

  Világcseppek címmel jön a fiatalok egy csoportja által létrehozott fotó-videó tárlat. A Borka Roland újságíró vezetésével megvalósuló kiállítást a gondolkodás reneszánsza ihlette, tudtuk meg tőle.

 • Tehetséges énekeseket várnak

  2014.07.03 // PR

  Augusztus nyolcadikáig várják a Gútai Líra 2014 Amatőr Táncdalénekesek versenyére a jelentkezőket az Alma Art Polgári Társulás valamint a városi művelődési központ.

 • helloAstro: Ifjú csillagászokat keresnek

  2014.06.04 // PR

  Izgalmas és érdekes időtöltést ajánl a gútai helloAstro csillagászati egyesület. Nyári csillagásztáborra hívja a lelkes és érdeklődő fiatalokat, akik szeretik éjszaka is az eget kémlelni. Idén újra megrendezésre kerül a nagy múlttal rendelkező Corvuska elnevezésű csillagásztábor.

 • Test(sz)építés a gútai Atlas Fitnessben

  2014.05.28 // PR

  Mindenki szeretne szép és egészséges lenni, testileg és lelkileg egyaránt gyarapodni. Mindezek eléréshez jelentősen hozzájárul a test és a lélek egyidejű fejlesztése, amelynek egyik jellegzetes állomása a gútai Atlas fitness központ a Templom tér 11 szám alatti épület második emeletén.

 • UNITEL Kft.: Családi vállalkozásban otthonos a munka

  2014.05.13 // PR

  Igazán nemes dolog, ha egy cég irányítása apáról fiúra száll, hiszen a családi vállalkozásoknak mindig van valami különleges és rendkívüli olvasata. Emberközelibbé, barátságosabbá és rokonszenvessé teszi.