Közigazgatás

Üdvözöljük Gútán!
2021. május 13. csütörtök, Szervác

Közigazgatás

 • Adventi nyugalom volt az ülésen

  2015.12.14 // Közigazgatás

  Szinte különösebb fennakadás és éles viták nélkül zajlott a gútai képviselőtestület legutóbbi ülése. Holott, több jelentős közérdeklődést kiváltó téma is napirendre került.

 • Hulladékadó: Rendetlen rendelet maradt

  2015.11.30 // Közigazgatás

  Korábban még soha nem fordult elő olyan helyzet, hogy az önkormányzat ne hozott volna meg valamilyen döntést egy rendelet kapcsán. Legutóbb éppen ez történt. A gútai képviselőtestület legutóbbi ülésén ismét terítékre került a hulladékilleték rendeletének megtárgyalása.

 • Bizonytalan a közvilágítás felújítása Gútán

  2015.11.09 // Közigazgatás

  Nem igazán jutottak dűlőre a közvilágítás felújítását illetően Gútán. Részlegesen reménykeltő döntés született a városi képviselőtestület legutóbbi ülésén. Négy megoldási javaslattal állt elő a hivatal, amit Halász László, az illetékes osztály megbízottja tárt az önkormányzat elé.

 • HD-ben sugározna a Gúta TV

  2015.11.09 // Közigazgatás

  Nem kisebb feladatra vállalkozott a Gúta TV, mint hogy teljes adásukat nagy felbontásban sugároznák. Jelenleg tesztadásokkal próbálják a beütemezését és a képújság már teljes magas minőségű képpel informálja a nézőket.

 • Forgács: „Felveszem a fater munkaruháját!”

  2015.11.09 // Közigazgatás

  Több tekintetben is érdekes volt a legutóbbi önkormányzati ülés. Számos vitatott programpont került terítékre, amiket alaposan átrágtak a képviselők. A tizenhét programpontból álló tárgyalássorozat azonban újfajta szellemiséget is magával hozott.

 • Szemét ügy a szemétügy

  2015.09.28 // Közigazgatás

  Jelentős veszteséggel zárt a gútai résztulajdonosú negyedi hulladékgazdálkodási vállalat. Ismertette a tavaly év zárszámadását Koczkás Beáta (MKP), alpolgármester, aki egyben az STKO N-14 hulladékgazdálkodással foglalkozó vállalat elnökségi tagja.