Újabb szenzációs előadás Gútán!

Üdvözöljük Gútán!
2021. június 12. szombat, Villő

Újabb szenzációs előadás Gútán!

2015.02.05 / 09:39
Az egyik legnagyobb magyar filmsiker, a Meseautó rendhagyó, ám az eredetihez méltó megformálásban kerül színre a gútai művelődési központ színháztermében. Február 8-án, vasárnap, 18 órai kezdettel sor a Körúti Színház népszerű zenés vígjátékának bemutatójára.

Az egyik legnagyobb magyar filmsiker, a Meseautó rendhagyó, ám az eredetihez méltó megformálásban kerül színre a gútai művelődési központ színháztermében. Február 8-án, vasárnap, 18 órai kezdettel sor a Körúti Színház népszerű zenés vígjátékának bemutatójára.

A fordulatos jelenetekben gazdag kétfelvonásos színházi előadást teljes egészében a helyi művelődési központ szervezi. Mayer János, igazgató és főszervező szerint nagy igény érezhető városunkban a kellemes emlékeket ébresztő, zenés és imádni való darabok iránt.

"Ahogyan ígértem, a sikeres újévi koncertünket követően februárra is tartogatunk Önöknek egy meglepetést. Így esett hát a választásunk az egyik legnagyobb magyar filmsikerre: a MESEAUTÓRA." – indokolta döntését az igazgató.

A filmből már jól ismert történet szerint az üzleti életben sikeres, de magánéletében boldogtalan bankvezér beleszeret az egyik alkalmazottjába. Titokban egy autót ajándékoz neki, és még sofőrnek is elszegődik mellé, csak, hogy kiderítse, a lány önmagáért szereti-e. Természetesen jelen van a főnökébe szerelmes titkárnő, és a mindent megbonyolító Halmos úr, akitől a film legismertebb mondatait hallhatjuk: "Belenyomja a párnába, nem kefélni; egy a párna, egy a részvény, egy lehellet, egy a részvény", vagy: "Ez nem a mi Szűcsünk, ez egészen más Szűcs. Mit sütsz, kis szűcs, sós húst sütsz, kis szűcs?".

kep 1

A filmbélinél sokkal komolyabb szerepet kap Vera barátnője, Sárika, és Szűcs barátja, Péterffy is. Hogy a darab pergőbb és izgalmasabb legyen, feltűnik néhány új szereplő is: a vezérigazgatót ideiglenesen helyettesítő Pista sofőr, két '"zseniális" magándetektív, és két "szenzációs recepciós". Ők gondoskodnak arról, hogy aztán Lillafüreden a fináléban minden a helyére kerüljön.

Az előadást 16 eredeti hangulatú, de a darabhoz komponált slágerrel tették teljessé, így egy hamisítatlan békebeli zenés vígjátékot láthatnak a kedves nézők.

Szűcs János vezérigazgatót Fila Balázs, Halmos Aladár irattárvezetőt Tahi-Tóth László, Szűcs titkárnőjének szerepében Vándor Évát láthatják a nézők. További szereplők Kovalik Ági Gyebnár Csekka, Péterffy Balázs, Pecsenyiczki Balázs, Király Adrián, Lipták Péter, Oroszi Tamás, Angyal Anita, Placskó Emese.

Bár az előadás várható bevétele előreláthatóan nem fedezi annak kiadási részét, az intézmény mégis úgy döntött, hogy nem emel a belépőjegyek árán. Annak érdekében, hogy minél több látogató tekinthesse meg az előadást, a keletkező veszteséget magukra vállalják.

Jegyek még kaphatók a gútai városi művelődési központ jegypénztárában minden munkanapon 15.00 és 18.00 óra között, elővételben: 10 € , az előadás napján: 13€.

Foglalás: 0905 525 546-os számon (Molnár Ági).
További árak: balkon elővételben vagy a helyszínen: 8,- EUR

villagutta

Képek: Körúti Színház képarchívuma