AKCIÓ: Értékes könyvek féláron! Már 1,30 euróért!!

Üdvözöljük Gútán!
2021. május 18. kedd, Erik

AKCIÓ: Értékes könyvek féláron! Már 1,30 euróért!!

2013.06.15 / 16:59
Könyvüzletek helyett olcsóbban juthatsz hozzá a legújabb könyvekhez, ha a gútai könyvtárban adod le rendelésedet.

Könyvüzletek helyett olcsóbban juthatsz hozzá a legújabb könyvekhez, ha a gútai könyvtárban adod le rendelésedet.

A budapesti Partvonal kiadó exkluzív könyvajánlata minden könyvszerető embernek Gútán és környékén!

Olyan köteteket kaphatnak rendkívül kedvezményes áron, mint Sven Hassel, Agatha Christie, Erich Kästner, Tolkien vagy Patrick Süskind. Minden korosztály számára érdekes könyvek a legkisebbektől az idősebbekig, férfiaknak és nőknek. A gyermeknevelésről az ismert rádió- és televízió műsorvezető Gombos Edina ad hasznos tanácsokat.

A férfiak nyilván örömmel és előszeretettel lapozzák a különféle krimiket, vagy éppen ismeretterjesztő könyveket, lexikonokat a világ érdekességeiről. Nőknek a különféle romantikus könyvek, homeopátia vagy éppen a lelki eredetű betegségek lexikona nyújthatnak kellemes olvasási élményt.

Gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt izgalmas olvasmány lehet a Libri Aranykönyv-díjas az "Ifjúsági és gyermek" kategóriában a Tolkien meséi című könyv.

Michael Jackson, Agatha Christie és Justin Bieber rajongók bizonyára szívesen olvasnak kedvencük életéről, ami szintén kedvezménnyel kapható. Czeizel Endre születésünk rejtelmeibe avatja be az érdeklődőket. Bizonyára nem kerülte el a figyelmét Az Argo akció Oscar-díjas film se, az ebből készült kötet valódi könyvélményt ígér.

Villagutta kiemelt ajánlata: Richard Dawkins: Az ős meséje című látványosan illusztrált könyv.

Szerkesztőségünk kiemelten ajánlja Richard Dawkins külföldön már nagy sikert elérő rendkívül izgalmas és lebilincselő, Az Ős meséje című könyvét. Az 528 színes oldalas kötet különös zarándokútra viszi az olvasót.

Mi, mai emberek vagyunk a zarándokok, akik Richard Dawkins, a nálunk is ismert zoológus, etológus, evolúciós biológus vezetésével az elképzelhetetlenül távoli, négymilliárd éves múltba, még az élet hajnala előtti időkbe indulunk őseink felkutatására. Velünk együtt más élőlények - állatok, növények, gombák és baktériumok - is hasonló utat tesznek meg visszafelé az időben, mígnem őseikre bukkannak.

A bizarr utazáson találkozunk olyan fajokkal, amelyekkel közös ősön osztozunk. A könyv fajunk kivételességének lenyűgöző története, amely rávilágít arra a szoros kapcsolatra, ami a többi élőlényhez fűz bennünket.

AKCIÓS ár: 6,60 euró

 

Minden könyvre 50% árkedvezmény!

 

Rendeléseket a könyvtárban személyesen lehet leadni.

 

Gútaiaknak szállítási költség nélkül!

 

Ruth Rendell: Lopott élet

A regény középpontjában olyan anya-gyermek kapcsolatok állnak, amelyek igencsak eltérnek az átlagostól. A történet két család mindennapjaiba nyújt bepillantást, akiknek életét egy kisgyermek elvesztése teljesen megváltoztatja. Az olvasónak pedig rá kell döbbennie, hogy néha nem is olyan könnyű ítéletet mondani…

(Eredeti ár: 9,30 €) Akciós ár: 4,65

Walter Lord: A Titanic pusztulása 

Száz év eltelt a jéghegy és az úszó csoda végzetes találkozása óta, de mit sem csökkent az érdeklődés a gigász iránt, amely azon a végzetes éjszakán a tenger fenekére süllyedt. A Titanic pusztulása rögtön az eladási élére került, és a hajót övező mítosz kialakulásának egyik legfontosabb momentumává vált. Vonzereje ma is univerzális.

(Eredeti ár: 8,30 €) Akciós ár: 4,15

Paul Sussman: Oázis. A Zerzura titka

Egyiptom, Kr. e. 2153
Az éj leple alatt nyolcvan pap a Nyugati-sivatagba indul. Egy rongyokba burkolt, titokzatos tárgyat visznek magukkal. Négy héttel később, amint úti céljukat elérik, halkan és diszkréten egymás torkát szegik. Paul Sussman angol bestseller író, archeológus, újságíró, aki kirakós játék módjára felépített történelmi krimijeiről ismert.

(Eredeti ár: 12,60 €) Akciós ár: 6,30

Tom Clancy: Egy mindenki ellen

Maxwell Moore haditengerész korrupció felszámolására érkezik Pakisztánba, ám a küldetése előre nem várt szörnyű fordulatot vesz, ezért a CIA és az FBI beépített embereivel együtt egy nagyszabású nemzetközi hadművelet kereteiben kell kiderítenie, milyen kapcsolatban állnak a mexikói drogkartell tagjai, a fanatikus tálib terroristák és a pakisztáni katonai vezetők.

(Akciós ár: 13,30 €) Akciós ár: 6,65

Scott Mariani: Mozart rejtélyes halála 

Lily Llewellyn, a híres és gyönyörű operaénekesnő megkéri régi nagy szerelmét, Ront, hogy segítsen neki kinyomozni bátyja igencsak gyanús halálát. Ron, aki a brit hadsereg egyik elitegységének tagja volt, elvállalja a feladatot, és ezzel egy évszázadok óta megoldatlan rejtély kellős közepébe csöppen.

(Eredeti ár: 11,00 €) Akciós ár: 5,50

Hans Keilson: Az ellenség halála 

Az izgalmas és finom emberséggel átszőtt regény középpontjában két ember áll. Egy fiatal, saját útját kereső zsidó férfi, és a politikai életben mind magasabbra és magasabbra emelkedő ellenség, akit ő csak B.-nek nevez, és akinek propagandája egyre fenyegetőbb, nyomasztóbb és mélységesen antiszemita légkört teremt.

(Eredeti ár: 11,00 €) Akciós ár: 5,50

Ruth Rendell: Sötéthez szokott szem 

Ahogy a legtöbb családnak, a Hillyardoknak is megvannak a maguk titkai. Az egyik a fiatal és gyönyörű Eden Hillyard halálához vezet… Faith nagynénjét, Vera Hillyardot kötél általi halálra ítélik húga, Eden brutális meggyilkolásáért. Faith évtizedekkel később egy újságíró kérésére kiforgatja a családi fiókokat, hogy együtt jöjjenek rá a miértre és a hogyanra.

(Eredeti ár: 10,00 €) Akciós ár: 5,00

Erich Kästner: A salzburgi szobalány 

A bűbájos szerelmi történet helyszíne Salzburg, főhőse a gazdag, ám kissé hóbortos német fiatalember, aki egy furcsa rendelkezésnek köszönhetően csak tíz márkát vihet magával Ausztriába. Így Georg naponta ingázik a két ország között – egyik oldalon milliomosként, a másikon koldusszegényként –, hogy élvezhesse a Salzburgi Ünnepi Játékokat.

(Eredeti ár: 8,30 €) Akciós ár: 4,15

Susan Hill: A fekete ruhás nő   

Arthur Kipps-t, a fiatal ügyvédet, főnöke egy isten háta mögötti angol városkába küldi, hogy rendezzen egy hagyatéki ügyet. Ő a néhai Alice Drablow házába költözik be, hogy minden családi iratot feldolgozhasson. Nemsokára kiderül, hogy a kastély sötét és tragikus titkokkal van tele, a helyiek pedig elnémulnak, ha szóba kerül a ház vagy annak elhunyt lakója.

(Eredeti ár: 8,30 €) Akciós ár: 4,15

Sven Hassel: Menetjegy a pokolba

A háború sok éve tart már, minden közkatona többszörösen sebesült és elcsigázott. Remélik, hamarosan hazajutnak. A szokásos különítmény az otthon melege helyett azonban ismét az orosz fronton találja magát. A puszta létért való küzdelem szüneteiben Porta a tőle megszokott módon igazi életművészként köt kétes üzleteket.

(Eredeti ár: 10,00 €) Akciós ár: 5,00

Jacques Martel: Lelki eredetű betegségek lexikona 

Modern életünk rohanó mindennapjaiban a testi-lelki egyensúly igen fontos tényező egészségünk szempontjából. A szerző, gyakorló pszichoterapeutaként arra vállalkozott, hogy segítsen feltárni a betegségek és egészségügyi problémák lelki eredetét. Bevezet bennünket az érzelmek mindmáig ismeretlen világába, és megtanít nyitottá válni.

(Eredeti ár: 11,00 €) Akciós ár: 5,50

Gombos Edina - Alberto Costafreda: A mi Kubánk... 

A népszerű műsorvezető családja féltve őrzött, autentikus kubai receptjeit osztja meg az olvasókkal. Emellett személyes történetekkel, történeti és kulturális érdekességekkel, saját készítésű fotóival is színesíti a kiadványt, melyet férjével, a 2004-ben Kubában megismert Alberto Costafredával közösen állítottak össze.

(Eredeti ár: 13,30 €) Akciós ár: 6,65  

Rosemary Davidson: Lányok könyve

Az évszakok és az ünnepek kapcsán veszi sorra többek között azokat a hagyományos praktikákat, recepteket, amelyek már generációk óta teszik színessé a kislányok életét. A természetes szépségápolás és a partiszervezés mellett viccek, mondókák, versek valamint híres szerelmespárok tragikus történetei teszik igazán különlegessé ezt a könyvet.

(Eredeti ár: 10,00 €) Akciós ár: 5,00

Világörökség

Természeti és kulturális örökségeink csodálatos gyűjteménye. Több mint 650 színes fénykép 911 világörökségi helyszín bemutatása. Minden helyszínhez térkép tartozik. Jelenleg a Partvonal Kiadó albuma az egyetlen, amely 1978-tól kezdve napjainkig az összes világörökségi helyszínt tartalmazza, az UNESCO Világörökség teljes gyűjteménye.

(Eredeti ár: 16,60 €) Akciós ár: 8,30

Melissa Fay Greene: Nélküled nem létezem

A megrendítő, mégis felemelő hangvételű könyv Haregevoin Teferra történetét meséli el, azét a szerény anyagi körülmények között élő etiópiai nőét, aki néhány évvel ezelőtt megnyitotta otthonát az addisz-abebai AIDS-árvák előtt. Tudatosan kerüljük a túl felzaklató híreket, pedig meglephetnek bennünket tiszta emberségükkel, humorukkal és optimizmusukkal.

(Eredeti ár: 13,30 €) Akciós ár: 6,65

Rose Elliot: A nagy vegetáriánus szakácskönyv

A könyvet azoknak is ajánljuk, akik szeretnék a zöldségekből készült ételeket kicsit másképp kipróbálni és kíváncsiak az orosz, görög, indiai, francia, olasz és török konyha remekeire is. A gyűjteményben az egyszerű tésztáktól kezdve az egészséges leveseken, salátákon és köreteken át egészen a csodakölteményekig és ínycsiklandó desszertekig minden megtalálható.

(Eredeti ár: 19,60 €) Akciós ár: 9,80

Judy Allen: Megmagyarázhatatlan jelenségek enciklopédiája

A rejtélyekkel teli könyv különleges információk tárházát kínálja a paranormális jelenségekről. Lenyűgöző illusztrációk, fényképek és lebilincselő történetek ragadják magukkal az olvasót, hogy gyermek és felnőtt egyaránt ámulva merülhessen el a világegyetem megmagyarázhatatlan titkaiban.

(Eredeti ár: 16,60 €) Akciós ár: 8,30

Hugleikur Daggson: Ööö...Nevetnem kéne ezen?

Néhány fagyos mosoly Izlandból - ha van minek az arcunkra fagyni. Valószínűleg az izlandi olvasóknak sem a szívét melengetik Dagsson karikatúrái, mégis egy egész ország vetette rá magát a torz embereket, torz vágyakat és görbe gondolatokat visszatükröző rajzokra. A hazai olvasónak is sok mindent ígér a vizuális kultúra e diadalútra induló műfaja

(Eredeti ár: 6,00 €) Akciós ár: 3,00

J.R.R.: Tolkien meséi

Tolkien meséi igazi bemelegítésnek számítanak, mielőtt elmerülnénk A Hobbit és A Gyűrűk Ura csodás-félelmetes világában, vagy éppenséggel kellemes levezetésül szolgálnak a nagyregények után, ha még nem tudunk és nem is szeretnénk elszakadni a tündék, sárkányok és varázslók birodalmától. A négy történet egy kötetben most először jelenik meg magyarul. 

(Eredeti ár: 10,00 €) Akciós ár: 5,00

Tim Lihoreau: Modern fóbiák

Legújabb kori félelmeink gyűjteménye ez a könyv, amelynek szerzője tudományos leírás és szómagyarázat kíséretében nevet adott az olyan jelenségeknek, mint például a nyilvános vécétől (forlatriphobia), a teafőzéstől (fronsophobia), a telefonközponttól (coetusermophobia) vagy a semmitől sem való félelemnek (nihilophobia).

(Eredeti ár: 9,00 €) Akciós ár: 4,50

J.Randy Taraborrelli: Michael Jackson

A könyv több mint harminc év kutatómunkájára épül, több száz interjút, beszélgetést és bírósági anyagot idéz. Bepillanthatunk a színfalak mögé, a Jackson család és tanácsadóik legszűkebb köreibe, és megismerhetjük Michael Jackson életének legfontosabb epizódjait. Végre megérthetjük, milyen vágyak és célok vezették végig pályáján.

(Eredeti ár: 13,20 €) Akciós ár: 6,60

Agatha Christie: Életem

Az Életem (An Autobiography) 1977-ben, az írónő halála után egy évvel jelent meg, s bepillantást nyújt elképesztően színes és fordulatokban gazdag magánéletébe a kisgyermekkortól a házasságokon és a háborúkon keresztül az alkotói mindennapokig, valamint a második férjjel, Max Mallowan-nel közösen folytatott extrém kalandtúrákig.

(Eredeti ár: 13,30 €) Akciós ár: 6,65

Sven Hassel: Kárhozottak légiója

Sven Hassel 1917-ben született Dániában. A nagy gazdasági világválság idején Németországba emigrált, ahol önkéntesként beállt a hadseregbe. Innen Lengyelország lerohanása után (1939) dezertált, de elfogták, és koncentrációs táborba küldték. A biztos halál elől az menekítette meg, hogy besorozták az Oroszországba induló büntetőezredbe.

(Eredeti ár: 10,00 €) Akciós ár: 5,00

Sven Hassel: Lánctalpak

Hassel szinte az összes európai fronton megfordult, és megjárta a poklot. Műveiben az egyszerű katona szemszögéből láttatja a háborút, és megosztja velünk mindazt a szenvedést, amelyet társaival együtt el kellett viselnie. A Kárhozottak Légiójából már ismerős Porta, Pici és Papa után most találkozhatunk két új szereplővel, Légióssal és Heidével is.  

(Eredeti ár: 10,00 €) Akciós ár: 5,00

Annabel Karmel: Babaétrend

A Babaétrend 200 egyszerű és ínycsiklandozó receptet tartalmaz kisgyermekünk és az egész család számára. De nem csak receptekkel segíti az anyákat. Minden életkori szakaszhoz külön heti menütáblázat, időspóroló tippek, és bevezetési tanácsok tartoznak. Ezekben az ételekben garantáltan nincs tartósítószer vagy egyéb adalékanyag.

(Eredeti ár: 11,60 €) Akciós ár: 5,80

Gombos Edina: Első naplóm

Az Első naplóm egy interaktív gyereknapló, mely speciálisan a kisiskolás korosztálynak szól. A frissen írni és olvasni tudó gyerekben buzog az önkifejezés vágya, játékos kérdésein és feladatain keresztül az interaktív gyereknapló ennek enged teret. Színezd, vágd, ragaszd be, írj vagy épp folytasd a rajzot – ilyen és ehhez hasonló kalandok várják a gyereket a könyvben.

(Eredeti ár: 10,00 €) Akciós ár: 5,00

 

 

 

Annabel Karmel: Pürékorszak

Az otthon készített bébiétel nemcsak gazdaságosabb, mint a boltban kapható társai, de egyben garancia is arra, hogy gyermekünk friss és egészséges összetevőkhöz jut hozzá. Fontos, hogy a hozzátáplálás érzékeny időszakában természetes összetételű és állagú finomságokat kapjon. És hogy mi lesz az eredménye annak, ha gyermekünk a legfontosabb 6 hónapban saját készítésű püréket eszik?

(Eredeti ár: 10,00 €) Akciós ár: 5,00

Gombos Edina: Babanapló

Egy gyönyörű emlékkönyv, amelyben fotókkal és bejegyzésekkel örökíthetjük meg a várakozás, a születés és gyermekünk életének legszebb pillanatait. Legyen ez a könyv a mi ajándékunk, amikor csemeténk nagykorú lesz. Nagyszerű ajándék kismamáknak, kispapáknak és újdonsült szülőknek egyaránt. 

(Eredeti ár: 10,00 €) Akciós ár:  5,00

Scott O. Lilienfeld: 50 pszichológiai tévhit

Szó szerint nem telik el nap, hogy a híradók, televíziós showműsorok, filmek, és az Internet ne bombáznának minket egy sor pszichológiai vonatkozású állítással – az agy működéséről, a testen túli tapasztalatokról, párkapcsolatokról, mentális zavarokról. És mégis, meglepő, hogy amit mi igaznak hiszünk a pszichológiával kapcsolatban, milyen nagy részben nem az.

(Eredeti ár: 11,60 €) Akciós ár: 5,80

Antonio Mendez: Az Argo-akció

Az Argo-akció igaz történetet dolgoz fel: hat amerikai diplomata filmbe illő szökésének történetét. A menekülési  akció kezdete Irán, ideje 1979 novembere. Több mint 30 évvel ezelőtt a világ közvéleményét is megrázó túszejtő akció történik Teheránban: több tucat amerikait rabolnak el iráni militánsok az amerikai nagykövetségről.

(Eredeti ár: 11,00 €) Akciós ár: 5,50

Andrássy György: Polgárháború

Egy érettségiző diák volt olyan pofátlan, hogy megírta a 21. századi magyar polgárháború történetét. Azt a háborút, amely fegyverropogás nélkül már folyik. Amely elválaszt egymástól régi barátokat, és egymás ellen fordít családtagokat. Amely miatt ebben az országban vagyunk Mi, és vannak Ők. De ebben a regényben már dörögnek a fegyverek. 

(Eredeti ár: 3,80 €) Akciós ár: 1,90

Agatha Christie: Halál a Níluson

A szép és gazdag Linnet Ridgeway elcsábítja Simon Doyle-t, legjobb barátnőjének jegyesét, és nászútra indul a férfival Egyiptomba. Jacqueline képtelen beletörődni a történtekbe, bosszút esküszik és mindenhová követi az ifjú párt, még a régészeti lelőhelyeket felkereső, többhetes nílusi hajóútra is. A fedélzeten nemcsak a „véletlenül” ott tartózkodó Poirot-val találkoznak, de az utazásra a halál is velük tart…

(Eredeti ár: 2,60 €) Akciós ár: 1,30

Agatha Christie: Gyilkosság Mezopotámiában

Egy ásatáson ismeretlen tettes végez az expedíció vezetőjének feleségével, a körülmények pedig rendkívül különösek: az asszonyt saját szobájában ölik meg, az ablak belülről zárva. A helyi rendőrség vezetője Poirot-nak adja a bonyolultnak ígérkező ügyet, aki „véletlenül” éppen átutazóban van a környéken.

(Eredeti ár: 2,60 €) Akciós ár: 1,30

Agatha Christie: Gyilkosság az Orient Expresszen

Hercule Poirot-t, a híres magándetektívet egy sürgős ügy Isztambulból Angliába szólítja. Az Orient expresszen már nincs szabad hely, ám a vasúttársaság tulajdonosa elintézi, hogy Poirot mégis fülkét kapjon a szerelvényen. Az utasok egyike felismeri őt és csinos summát kilátásba helyezve felkéri, járjon utána, ki ír neki fenyegető leveleket.

(Eredeti ár: 2,60 €) Akciós ár: 1,30

J.R.R.Tolkien: Kürtő úr

Mesénk hőse egy napsütéses reggelen úgy döntött, vásárol magának egy automobilt. De nem kellett volna… Első útja ugyanis sétakocsikázás helyett katasztrófák sorozata lett, és ez nem csak Kürtő úr kifogásolható vezetési stílusának volt köszönhető, hiszen ki gondolta volna, hogy Erős úr és Paprika asszony után még három útonálló medvébe is beleütközik?

(Eredeti ár: 10,00 €) Akciós ár: 5,00

Dr. Walter Glück: Homeopatika

A könyv az általános homeopátiás fogalmak tisztázása után szemléletes, könnyen áttekinthető táblázatokba szedve tárja elénk a különféle akut eseteket és a hozzájuk illő homeopátiás szereket, amelyeket azután részletesen be is mutat. Ez a következetes, világos rendszerezési elv teszi lehetővé az olvasó számára, hogy pillanatok alatt megtalálja az őt érdeklő részt, bármely irányból - akár a tünet, akár a gyógyszer felől - közelíti meg azt.

(Eredeti ár: 10,00 €) Akciós ár: 5,00

Dr. Walter Glück: Homeopátia

A gyermekek többnyire jól és gyorsan reagálnak a természetes szerekre. Ha következetesen alkalmazzuk őket, tartósan erősíthetjük egészségüket. Dr. Glück több mint húsz éve használ eredményesen különbözõ gyógymódokat, a homeopátiától az akupresszúrán és a reflexmasszázson át egészen a különböző borogatások és teakeverékek jótékony hatásáig.

(Eredeti ár: 10,00 €) Akciós ár: 5,00

Dr. Czeizel Endre: Születésünk titkai

Minden leendő szülő számára fontos, hogy egészséges gyermeke szülessen. A szerző sorra veszi a fogamzás, a magzati fejlődés, a születés természetes folyamatát, majd ezek kóros megnyilvánulásainak, a meddőségnek, a magzati halálozásoknak és a fejlődési rendellenességeknek, a koraszületésnek okait.

(Eredeti ár: 11,60 €) Akciós ár: 5,80

Kosztolányi Dezső: Esti Kornél, Esti Kornél kalandjai

„Kosztolányi költészete kétségkívül gyönyörűséges, megrendítően mély,  odakacsintóan aktuális, léha és sírós… mindehhez alig ötven évet élt, mégis mindent megcsinált, ami neki adatott.”

(Eredeti ár: 6,60 €) Akciós ár: 3,30

Patrick Süskind: A parfüm

Jean-Baptiste Grenouille a 18. század egyik legzseniálisabb és egyben legvisszataszítóbb jelensége, aki az illatok géniuszaként írta be magát korának történetébe. A sors fintoraként szag nélküli testtel, Párizs legbűzösebb negyedében, a halpiacon látta meg a napvilágot, ahol nem várta senki, így szeretet sem jutott neki.

(Eredeti ár: 10,00 €) Akciós ár: 5,00

Amanda Foreman: A hercegnő

Georgiana mindenekelőtt az ellentmondások asszonya. Elismert szépség, de férje mégsem értékeli. Az emberek rajongnak érte, mégis annyira bizonytalan, vajon képes-e másokból szeretetet kiváltani, hogy végül férjének szeretője, lady Elizabeth Foster gyanús rajongásától válik függővé.

(Eredeti ár: 11,60 €) Akciós ár: 5,80

Waris Dirié: A sivatag lányai

Az egykori topmodell, Waris Dirie neve íróként is ismert Magyarországon. Nálunk megjelent harmadik, A sivatag lányai című könyvében a nők szexuális megcsonkítása ellen emel szót. Becslések szerint 500 ezerre tehető azoknak a nőknek a száma, akik már átestek a durva műtéten, vagy annak veszélye fenyegeti őket.

(Eredeti ár: 11,60 €) Akciós ár: 5,80

Richard Dawkins: Az Ős meséje

Az Ős meséje különös zarándokútra viszi az olvasót. Mi, mai emberek vagyunk a zarándokok, akik Richard Dawkins, a nálunk is ismert zoológus, etológus, evolúciós biológus vezetésével az elképzelhetetlenül távoli, négymilliárd éves múltba, még az élet hajnala előtti időkbe indulunk őseink felkutatására. Velünk együtt más élőlények - állatok, növények, gombák és baktériumok - is hasonló utat tesznek meg visszafelé az időben, mígnem őseikre bukkannak.

(Eredeti ár: 13,20 €) Akciós ár: 6,60

David Michaels: Barrakuda művelet

Ő egy Splinter Cell (R). Csendes, láthatatlan és halálos - a legújabb fegyver a modern háborúk frontvonalán, a technikai újítások világában. A Nemzetbiztonsági Hivatal (NSA) titkos részlege, a Third Echelon ismét aktiválja különleges ügynökét, az „üvegszilánk” Sam Fishert, aki engedéllyel kémkedik, lop, pusztít és gyilkos merényleteket követ el, hogy megvédje Amerikát. Egyedül dolgozik. 

(Eredeti ár: 6,00 €) Akciós ár: 3,00

Mike Evans: Hogyan vizsgázz sikeresen

Ez a könyv óriási fejlődést fog eredményezni a vizsgán nyújtott teljesítményedben – legyen az szakmai, egyetemi, főiskolai, középiskolai; esszé vagy teszt. A tanulmányaink során egy dolgot soha nem tanítanak meg nekünk: hatékonyan tanulni és vizsgázni. Pedig mindennapos tapasztalat, hogy a sikeres vizsga nem csak a szorgalmunktól vagy az értelmi képességeinktől függ.

(Eredeti ár: 11,00 €) Akciós ár: 5,50

Justin Bieber

A rendkívül tehetséges fiút Scooter Braun zenei menedzser fedezte fel, miután megnézte a róla készült YouTube-videókat. Braun vezette be Bieber-t a zeneipar világába, majd a tizenhárom éves fiút a nagy híresség, Usher támogatásával lemezszerződéshez segítette az Island Def Jam Music Group kiadónál.

(Eredeti ár: 10,00 €) Akciós ár: 5,00

Ferdinand von Schirach: Ártatlan?

Egy férfi börtönbüntetés helyett új fogakat kap karácsonyra. Egy fiút majdnem halálra kínoznak az illuminátusok társasága nevében. Egy fúvószenekarban játszó kilenc derék polgár tönkreteszi egy lány életét, és egyiküknek sem kell megbűnhődnie… Ferdinand von Schirach keze alatt irodalommá lesz a büntetőeljárás.

(Eredeti ár: 8,30 €) Akciós ár: 4,15

Elma van Vliet: Anya, kérlek, meséld el nekem!

Az Anya, kérlek, meséld el nekem! egy ajándékkönyv édesanyádnak, tele nagyszerű, kreatív és olykor megható kérdésekkel. Miután megtöltötte válaszaival, emlékeivel és fotóival, visszakapod tőle. Így válik ez a könyv a legszemélyesebb könyvvé, amit valaha is olvastál, hiszen életed egyik nagyon fontos szereplőjét egy egészen más szemszögből is megismerheted.

(Eredeti ár: 6,60 €) Akciós ár: 3,30

Simone Cave: Babakrónika

Praktikus felosztásának köszönhetően a Babakrónika részletesen és megnyugtatóan körüljárja a csecsemő alapvető szükségleteit, amelyek kielégítése az újdonsült szülők számára olykor igazi kihívást jelent. Szerzői, Simone Cave egészségügyi szakújságíró és Dr. Caroline Fertleman gyermekorvos felkészítenek bennünket mindazokra a változásokra, amelyekre az első, legnehezebb időszakban számíthatunk.

(Eredeti ár: 11,00 €) Akciós ár: 5,50

David Michaels: Sakk-matt

Az „üvegszilánk” Sam Fisher ezúttal egy radioaktív anyagot szállító teherhajót próbál működésképtelenné tenni, ami egyenesen Amerika partjai felé tart. Miközben életét kockáztatva versenyt fut az idővel, egy másik akció következtében Új-Mexikó kisvárosának lakosait ismeretlen eredetű radioaktív sugárzás tizedeli.

(Eredeti ár: 6,00 €) Akciós ár: 3,00

Roberto Saviano: Gomorra

A Rendszer - ahogyan a camorra önmagát nevezi - immár saját törvényei szerint irányítja Nápolyt és a környező városokat. Részletes képet kapunk szervezeti felépítéséről, tetteiről és azok következményeiről, arról, hogyan, hol és miért vesztegetnek, zsarolnak és ölnek meg embereket.

(Eredeti ár: 10,00 €) Akciós ár: 5,00

Christian Grüning: Az eredményes tanulás titka

A könyv gyakorlatainak elvégzése után gyorsabban és – ami még fontosabb – értőbben fogunk tudni olvasni (gyorsolvasás). A komplexebb információkat is könnyen az agy működési szabályainak megfelelően tudjuk majd feldolgozni, és fáradság nélkül hozzá tudjuk kapcsolni a már meglévő tudásunkhoz (elmetérképezés).

(Eredeti ár: 10,00 €) Akciós ár: 5,50

 

-PR-