Tehetséges énekeseket várnak

Üdvözöljük Gútán!
2021. május 13. csütörtök, Szervác

Tehetséges énekeseket várnak

2014.07.03 / 14:25
Augusztus nyolcadikáig várják a Gútai Líra 2014 Amatőr Táncdalénekesek versenyére a jelentkezőket az Alma Art Polgári Társulás valamint a városi művelődési központ.

Augusztus nyolcadikáig várják a Gútai Líra 2014 Amatőr Táncdalénekesek versenyére a jelentkezőket az Alma Art Polgári Társulás valamint a városi művelődési központ. Az 1969 óta kisebb-nagyobb szünetekkel megrendezendő megmérettetésre tizennégy év felüli előadókat várnak, felső korhatár nincs. 

A kizárólag szólisták versenyére az előadók két dallal (egy lassúbb és egy gyorsabb ritmusú táncdal) kell nevezniük. A nagyszabású gálaestre a szakmai zsűri egy tucat előadót javasol. Kiosztásra kerül az Arany-, Ezüst- és a Bronzlíra, valamint a Közönség díja is, ugyanakkor értékes tárgyi nyeremények várnak a helyezettekre.

Szépe Hilda, a Gútai Líra 2014 főszervező tájékoztatása szerint az idei Gútai Lírára augusztus 8-ig várják a jelentkezőket Szlovákiából, valamint az Európai Únió valamennyi országából. Bővebb tájékoztatást a 0908 871 838-os telefonszámon vagy az alma.art@zoznam.sk elektronikus postacímen kérhetnek az érdeklődők.

Az előválogatást követő nyilvános döntőre, amelyen élő zenei kísérettel hangzanak el a dalok, 2014. október 12-én 17 órai kezdettel kerül megrendezésre a gútai művelődési központ színháztermében.

-br-