ATLAS FITNESS CENTRUM: Ahol felfrissül a test és a lélek

Üdvözöljük Gútán!
2021. május 16. vasárnap, Botond, Mózes

ATLAS FITNESS CENTRUM: Ahol felfrissül a test és a lélek

2016.01.04 / 10:00
A vérrel és verejtékkel megszerzett eredmény az igazi. Ugyan vér az nincs, de verejték annál több. És minél erősebben nyomja valaki, annál jobb testi adottságokkal fog rendelkezni. De ez csak az egyik oldal. A másik, hogy szellemileg felfrissül, és új emberként élheti életét. Legalábbis ezt hivatott segíteni a nemrég új helyre, az egykori Credat épületébe költözött Atlas Fitness Centrum.

„Ha keményen edz, akkor megjön a kívánt eredmény. Kitartás és elkötelezettség szükséges.” – ezt már a tulajdonostól, Bödők Elemértől és Szilviától tudom meg, akik elmondják, három éve döntöttek úgy, Gútán edzőtermet nyitnak. „Kezdetben még nem igazán volt konkrét elképzelés, ezt hogyan lehetne összehozni. Vágfarkasdon egyik ismerősünkhöz jártunk edzeni a termébe, és ott láttuk, van ebben jövő, próbáljunk meg nagyobb léptékben gondolkodni és létrehozni olyan helyet, ahol többen is lehetünk. Így végül belevágtunk. Gútán találtunk bérelhető helyiséget. Magunk is meglepődtünk, milyen gyorsan kinőttük, hiszen elképesztő igények voltak. Korábban használt erőgépekkel, kicsi helyen voltunk. Mivel megnövekedtek az igények, nagyobb terem után kellett nézni. Szépen bővült az Atlas Fitness Centrum. – fogalmaz Szilvia. Aki szerint, ha valaki ellátogat az új terembe, már egy egészen modern, a mai követelményeknek messzemenően megfelelő, minőségi és vonzó konditermet talál.

Ötven erőgép áll a látogatók rendelkezésére,

„Megvásároltuk az új helyet, és itt már bátrabban kezdtünk fejlesztésekbe-bővítésekbe. Nemcsak a termek számát növeltük, hanem fokozatosan bővítettük a gépparkot is. Immár közel hatvanhat eszköz áll a látogatók rendelkezésére, ötven erőgép és tizenhat kardió berendezés. Aki ide ellátogat, az a szolgáltatások széles választékával találkozhat. Fő termünkben lévő eszközökön különféle erőnléti edzéseket lehet tartani, és kardio-erősítésre is lehetőség nyílik. Külön teremben található az aerobic és a jóga, januártól pedig kangoo is várja az érdeklődőket. A jógát Csente Erika tartja, az AIKIDO edzéseket Baráth Ferenc viszi, s az aerobic órát pedig Tánczos Anikó vezeti. Odafigyeltünk a kiszolgáló személyzetre is. Két szakképesített edzővel, Gönczöl Attilával és Szabó Tündével találkozhatnak a látogatók. Szakmai segítséget nyújtanak mindenkinek, aki igény tart rá.” – meséli Szilvia.

Számos különlegesség található az Atlas Fitness Centrumban. Említésre méltó Szalai Árpád ManMaker azaz „emberfaragó”, teljes körű edzése, ahol a látogatók személyre szabott tanácsadással győzhetik le önnön-magukat és válhatnak egyre magabiztosabbá és kiegyensúlyozottabbá.

Man-Maker edzés.

Ezekre az edzésekre van leginkább kereslet, sebesen megteltek a helyek. Van még Aikido-edzés is, az is legalább heti háromszor. Kedden és csütörtökön felnőtteknek, szombaton pedig a gyermekeknek. „Nagyon jó látni, mennyire élvezik a kicsik ezt a foglalkozást. Jól érzik magukat. Ezt csak így lehet. Így lehet igazán kellő eredményt elérni.” – fogalmaz a tulajdonos. Hozzáteszi, hogy mindent a mai kor igényei szerint alakítottak ki. Összesen hatszáz négyzetméter alapterületen folyhat az edzés.

A belső tér hívogató és igazán minőségi termet sejtet. Láthatóan igényes és emberbarát. Hozzáadott értékét a teremnek az azt látogató embercsoportok adják, mindenki megtalálja a magához illő és vonzó testmozgást. Fiatalok és idősebbek egyaránt. A bejáratnál lévő kiszolgálói pultnál táplálék-kiegészítők és vitaminok széles választéka várja a látogatókat, valamint a Scitec sportruházata is kapható. Az új generációs álló szoláriumban - Solar Cabin-ban, a teljes barnulási idő alatt egy vibrotalp gondoskodik az ellazításról, valamint javítja a vérkeringést. Nemcsak szépül a bőr, hanem az izomtónus is helyreáll.

Az egykori Credat épületébe költözött Atlas Fitness Centrum.

A hétköznap reggel nyolctól este kilencig és hétvégén délután egy órától este kilencig nyitva tartó Atlas Fitness Centrum látogatóbarát áraikkal csábítják a mozogni vágyókat. Egyszeri belépő 2,20 euró felnőtteknek, a diákoknak 1,50, s a havi bérlet húsz euró, de van diák- és nyugdíjas havi bérlet tizenöt euróért. Az öltözők, mosdók és zuhanyzók is tágas környezetben várják a látogatókat. Aki tehát minőségi szolgáltatású, magas színvonalú, modern környezetben szeretné edzeni a testét, annak remek választás lehet éppen az Atlas Fitness Centrum.

Részletesebb tájékoztatásért kattintson ide (edzések időpontjai, edzők/oktatók elérhetőségei, árlista)

Borka Roland