Üdvözöljük Gútán!
2024. október 24. csütörtök, Salamon
Szórványos felhőzet
6 °C
Szórványos felhőzet

Évről évre színesebb a Corvin-piknik

Rendezvények

június 12., 19:22 / Szerző: villagutta
Iskolánkon immár 3. alkalommal került megrendezésre a Corvin-piknik, mely évről évre sokszínű és érdekes programjaival kicsiket és nagyokat egyaránt magával ragad.

A nap folyamán alkalom nyílt ügyességi és sportjátékokban részt venni, latin táncokat lejteni íjászkodni, kézműveskedni, népi fajátékokkal játszani. Ki lehetett próbálni az arcfestést, a kozmetikusok, a fodrászok és a fotósok nyújtotta szolgáltatásokat is. Nem maradhatott el az ásvány- és méhészeti, valamint a kutyabemutató sem, melyek igazán nagy népszerűségnek örvendenek a gyerekek körében. Meglepetés is volt, ellátogatott hozzánk az Űrdongó, akivel azonnal mindenki beszélgetni és fotózkodni akart. Mindezek mellett gyermek- és családi napunk keretében idén első alkalommal került sor a Corvin-kupa elnevezésű focitornára, mely remélhetőleg hagyománnyá válik nálunk. Szerencsére éhes sem maradt senki. Volt minden, mi szem-szájnak ingere: gulyáskóstoló, szalonna- és szafaládésütés, kenővariációk kóstolása és rengeteg finom palacsinta.

Köszönjük szépen az iskola mellett működő Szülői Szövetség segítségét, valamint mindenkinek, aki támogatta rendezvényünket!

Forrás és fotó: Corvin Mátyás Alapiskola