Kosárlabda: Negyeddöntőben a gútai bicskások

Üdvözöljük Gútán!
2021. június 12. szombat, Villő

Kosárlabda: Negyeddöntőben a gútai bicskások

2012.06.15 / 10:39
Sikerült bejutniuk a gútai BC Knives kosárlabdacsapatnak a galántai GAMBAL regionális kosárlabdabajnokság negyeddöntőjébe. A mérkőzések tavaly októbertől zajlanak, s összesen nyolc csapat indult a megmérettetéseken.

 KNIVESHIR
Sikerült bejutniuk a gútai BC Knives kosárlabdacsapatnak a galántai GAMBAL regionális kosárlabdabajnokság negyeddöntőjébe.
A mérkőzések tavaly októbertől zajlanak, s összesen nyolc csapat indult a megmérettetéseken.

 

Kettő kosárlabdacsapat Gútáról, a BC Knives és a T-Rex Kolárovo, amelyben nemcsak gútaiak játszanak.

 

A BCK negyedik helyen jutott tovább a regionális bajnokságban és június 16-án Vágsellye csapatával mérkőzik. Eddig vesztésre állnak a gútaiak, 1:0 a részeredmény, s a tabella állása szerint eldől, kik játszanak az első helyekért.

 

A verseny kiértékelés és a díjátadás hagyományosan a júliusban Dunaszerdahelyen megrendezendő 10. Streetball tornán lesz.

 

Forró Tibor, a Basketball Club Knives vezetője érdeklődésünkre elárulta, hogy céljuk egy versenyrendezésekre is alkalmas hely kialakítása, ami egyelőre még képlékeny.

 

Első körben két hordozható kosárlabda-állványt szeretnének beszerezni, hogy méltó körülményeket biztosítsanak a versenyek megrendezéséhez.

 

Nyáron, az idei gútai búcsú és vásár egyik kísérőprogramjaként ismételten megrendezik a BCK Streetball Tournament-et (S.T. 2011), amely iránt jelentős az érdeklődés.

 

-br-