Tizenkilenc judós bizonyította felkészültségét

Üdvözöljük Gútán!
2021. június 12. szombat, Villő

Tizenkilenc judós bizonyította felkészültségét

2013.07.03 / 12:11
Sikeres övvizsgát tett az elmúlt napokban tizenkilenc gútai cselgáncsozó. Az újabb övfokozathoz a sportolóknak erőnléti, technikai, és elméleti tudásukról kellett számot adniuk.

Sikeres övvizsgát tett az elmúlt napokban tizenkilenc gútai cselgáncsozó.  Az újabb övfokozathoz a sportolóknak erőnléti, technikai, és elméleti tudásukról kellett számot adniuk.

A vizsgázók közül Molnár Dávid és Murányi Attila léphetett a legmagasabb  4 kyus (zöld) övszintre.  Az alap és egyszerűbb mozdulatokon kívűl nekik már a bonyolultabb technikai kombinációkat is be kellett mutatniuk, a cselgáncs szigorú formai és kivitelezési követelmény rendszerében.

A kiértékelés a gútai vízimalom melletti zöld övezetben történt, ahol Vincze Ferenc és Molnár Zsolt edzők elismerő szavak mellett átadták az új öveket és  diplomákat.

„Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel és a vizsgázók hozzáállásával. Természetesen a vizsga visszatükrözte az edzésen nyújtott teljesítményt és az edzésekre fordított időt. Mindenképp szeretném kiemelni a diákok közül Angyal Márkot és a kezdők csoportjából Gubien Márkot, illetve Czina Gergőt  a vizsgán és az edzésen nyújtott teljesítményért.“- nyilatkozta szerkesztőségünknek Vincze Ferenc, a klub elnöke.

A kiértékelésen, majd az azt követő gulyásfőzésen és kötetlen baráti beszélgetésen mintegy nyolcvanan vettek részt.

Övvizsgázók:

9.kyu (fehér öv sárga véggel)
Gubien Márk, Czina Gergő, Csontos Márton, Tánczos Márton, Tánczos Laura és Balázs Ádám.

8.kyu (sárga öv)
Angyal Márk, Bíró Réka, Decsi Dóra, Szabó Margaréta, Decsi Anna, Gulyás Gábor Zsombor, Szabó Margaréta és Nagy Ádám.

6.kyu (narancsárga)
Szépe Zsolt, Keszeli Róbert és Kulich Tibor.

4.kyu (zöld)
Molnár Dávid és Murányi Attila.

-ka-