Elsőségek a nemzetközi cselgáncsnagydíjon

Üdvözöljük Gútán!
2021. június 12. szombat, Villő

Elsőségek a nemzetközi cselgáncsnagydíjon

2014.06.24 / 12:14
Négy éremmel tértek haza a gútai cselgáncsozók a Nagymihályiban megrendezett Nemzetközi Diák Nagydíjról. A neves megmérettetésen 388 versenyző lépett tatamira.

Négy éremmel tértek haza a gútai cselgáncsozók a Nagymihályiban megrendezett Nemzetközi Diák Nagydíjról. A neves megmérettetésen 388 versenyző lépett tatamira. A legkisebbek is megállták a helyüket és remek utánpótlást kap az idén negyvenéves gútai cselgáncsklub. Vincze Ferenc vezetőedző elmondása szerint a rangos versenyen elért eredmények mindenképpen pozitívak és gazdag versenytapasztalatokat szereztek.

 

Kárpáty Ernő, a klub elnöke elmondta: „Idén először egyes nagydíjak különös fontossággal bírnak, mivel a Szlovák Judo Szövetség országos rangsort állít fel ezeken a versenyeken szerzett eredményekből. Az év elején eldöntöttük, hogy ezeken a versenyeken mindenképp ott leszünk. Szépe Zsolt a 73 kg súlycsoportban a verseny előtt az első helyen állt a ranglistán és mivel ismét aranyat szerzett megerősítette pozícióját. Keszeli Róbert verseny előtt a harmadik helyen állt ugyanezen a listán, mivel ellenfelei nem szereztek érmet jó eséllyel előrébb léphet.” Hozzátette, hogy most négy hét pihenő és az övvizsgák következnek, de utána elkezdik a felkészülést az őszi versenyszezonra és reményét, hasonlóan sikeres lesz, mint az előző.

-br-  

Eredmények:

1.Szabó  Margaréta, mini diák, 30 kg
1.Szépe Zsolt, id.diák, 73 kg
2.Tóth Miklós Levente, id.diák, 34 kg
3.Keszeli Róbert, fi.diák, 38 kg