Cselgáncs: Három érmet hoztak az országos bajnokságról

Üdvözöljük Gútán!
2021. május 16. vasárnap, Botond, Mózes

Cselgáncs: Három érmet hoztak az országos bajnokságról

2015.10.06 / 09:00
Három éremmel tértek haza a cselgáncs felnőtt országos bajnokságról a gútaiak. A szombaton Túrócszentmártonban rendezett megmérettetésen Szlovákia tizennyolc klubjának legjobbjai mérték össze tudásukat.

Látványos mérkőzéseken izgulhatott a közönség és valódi dzsúdót láthattak. Gútaiak is remekül helytálltak, amit az elért eredmények is bizonyítanak. Kárpáty Ernő, a gútai cselgáncsklub elnöke érdeklődésünkre elárulta, kellemesen csalódott, hiszen nem is emlékszik, mikor sikerült felnőtt országos bajnokságról három érmet szerezni.

„Román Sanyi még csak junior korosztályú versenyző - még jövőre is-, de a tavalyi felnőtt országos bajnokságon elért bronz után tőle elvártuk, hogy idén is egy éremmel térjen haza. Nyert meccseit simán hozta, a döntőbe jutást a szlovák válogatott Poliak Matejjal elvesztette, aki pár hete a pozsonyi Európa Kupán is győzni tudott. Fekete Ákos a nap meglepetése volt. Sajnos munkahelyi elfoglaltságai miatt nem tudott megfelelő félkészülést abszolválni, ezért a döntőbe jutása engem és másokat is meglepett. Nyert meccseit szépen nagy átlátással, rutinnal nyerte. Sajnos a döntőben alulmaradt a szlovák válogatott versenyzőjével szemben.” – fogalmazott Kárpáty.

-br-

 

EREDMÉNYEK:
2.hely Fekete Ákos  (81kg)
3.hely Román Alexander (66kg)
3.hely Kárpáty Ernő (90kg)