Üdvözöljük Gútán!
2024. október 23. szerda, Gyöngyi
Szórványos felhőzet
6 °C
Szórványos felhőzet

Cselgáncs: Öt gútai érem Bazinról

Sport

május 4., 15:47 / Szerző: Administrator
Kitettek magukért a gútai cselgáncsozók a hétvégén Bazinban megrendezett fiatalabb és idősebb diákok országos bajnokságán. A megmérettetésen 37 klub 246 versenyzője lépett a tatamira. A gútai klub hét versenyzővel képviseltette magát a rangos viadalon, közülük öten érmes helyezéssel zárták a napot.

Kitettek magukért a gútai cselgáncsozók a hétvégén Bazinban (Pezinok) megrendezett fiatalabb és idősebb diákok országos bajnokságán. A megmérettetésen 37 klub 246 versenyzője lépett a tatamira. A gútai klub hét versenyzővel képviseltette magát a rangos viadalon.

"Összességében elégedettek lehetünk, mivel 7 versenyzőnkből 5 éremmel térhetett haza. Ez mindenképp figyelemre méltó. Sajnos pár meccsen apró hibáknak köszönhetően olyan ellenfelekkel szemben maradtak alul növendékeink, akiket máskor simán legyőznek. Jobb odafigyeléssel és kis szerencsével  akár 3 esetben is fényesebb éremnek örülhetnénk. Végül pedig gratulálni szeretnénk mindenkinek- mondta Vincze Ferenc a klub vezetőedzője.

 A fiatalabb diákok korosztályában Keszeli Róbert (38 kg) és Manyus Kristóf (30kg) is bronzérmet szerzett, így felállhattak a dobogó 3. fokára. Angyal Márk bár keményen küzdött, de sajnos alul maradt az ellenfeleivel szemben, ezért helyezés nélkül zárta a napot.

Az idősebb diákok között Szabó Veronika (48 kg) és Tóth Miklós Levente (34 kg)bronzérmet, míg Szépe Zsolt (73 kg) ezüstérmet szerzett.

 

Kulich Tibornak nem sikerült átverekednie magát a selejtezőkörökön, így nem tudott éremközelbe kerülni.

EREDMÉNYEK:

Manyus Kristóf  30 kg  3.hely

Keszeli Róbert   38 kg  3.hely

Angyal Márk      48 kg   -

Szabó Veronika  48 kg  3.hely

Tóth Miklós Levente 34 kg 3.hely

Szépe Zsolt         73 kg  2.hely

Kulich Tibor     -