Vítame Vás v Kolárove!
2024. máj 8. Streda, Ingrida
Szórványos felhőzet
6 °C
Szórványos felhőzet

Fitness centrum Atlas - centrum zdravého životného štýlu

PR

január 4., 13:00 / Autor: villagutta
Tvrdá práca prináša svoje ovocie. Nikto nepochybuje o tom, že len odhodlaním a poctivou prácou sa dostaví požadovaný úspech. Presne tieto slová zdieľajú majitelia znovuzrodeného Fitness centra Atlas, Elemér Bödők a Silvia Zirkelbachová. Fitness centrum Atlas sa nedávno presťahoval do nových priestorov, aby skvalitnil a rozšíril svoje služby a vytvoril tak ešte lepšie podmienky pre svojich zákazníkov. Nanovo sa „fitko” nachádza na Komárňanskej ulici, v budove bývalej firmy Credat, len zopár metrov od hypermarketu Tesco.

Majitelia sú radi, že o služby fitness centra Atlas je narastajúci záujem a pevne veria, že aj naďalej budú schopní držať krok s potrebami svojich zákazníkov. „Prvotná myšlienka otvoriť fitness centrum prišla spontánne. Navštevovali sme posilňovňu u známeho vo Vlčanoch, ktorý nám prezradil, že v Kolárove je veľký dopyt po týchto službách a malo by zmysel vybudovať fitness centrum s veľkým priestorom a moderným zariadením.”- rozhovorili sa majitelia Elemér a Silvia o tom, ako to celé vzniklo. „Sami sme boli príjemne prekvapení záujmom ľudí o naše služby. Naše „fitko” sa vskutku rýchlo rozrástlo a boli sme nútení presťahovať sa do väčších priestorov” - hovorí Silvia, podľa ktorej majú návštevnící k dispozícií nové, moderné a všetky požiadavky spĺňajúce fitness centrum. „Sme radi, že sme našli priestory, kde sme nielenže dokázali rozšíríť už stávajúce služby, ale dokonca pridať nové.” - narážajú majitelia na možnosť využívať hodiny aerobicu, jógy či bojového umenia Aikido.

Momentálne je k dispozícii 50 posilňovacích a 16 kardio zariadení.

Momentálne je k dispozícii 50 posilňovacích a 16 kardio zariadení. Každý návštevník si tu nájde to svoje. V našej hlavnej miestnosti je možnosť silového a kardio posilňovania. V ďalších miestnostiach je možnosť nájsť aerobik, jogu, bojové umenie aikido a od januára bude našou novinkou Kangoo. Inštruktorka jogy je Erika Csente, aikido tréningy má na starosti Ferenc Baráth a hodiny aerobiku Anikó Tánczos. Dbali sme aj na obsluhovací personál. Návštevníci sa môžu stretnúť s dvoma školenými trénermi Attilom Gönczöl  a Tünde Szabóovou. S radosťou pomôžu a osobne poradia každému záujemcovi.” - hovorí Silvia. 

Man-Maker

Vo fitnes centre Atlas je množstvo zaujímavostí. Nepochybne medzi ne patrí cvičenie s názvom ManMaker, pod vedením skúseného trénera Árpáda Szalaiho. Jedná sa o funkčné tréningy upravené na mieru, počas ktorých sa posúvajú vlastné hranice fyzických a mentálnych schopností. Na tieto tréningy je najväčší dopyt a preto sa voľné miesta rýchlo zapĺňajú. Majú ešte v ponuke Aikido tréningy, ktoré sú minimálne trikrát do týždňa. V utorok a vo štvrtok pre dospelých a v sobotu pre deti. ,,Je príjemné vidieť, ako si to deti užívajú a cítia sa dobre. Ak si to dieťa užíva, tak sa aj rýchlejšie učí a tým pádom aj dosiahnuté výsledky budú tomu odpovedať. Len takýmto  prístupom sa dajú dosiahnuť požadované výsledky.” - hovorí majiteľ. Dodáva, že všetko je vytvorené podľa požiadaviek dnešnej doby.

Tréningy a cvičenia prebiehajú na dokopy 600 štvorcových metroch plochy. Vybudovaný priestor je rovnako lákavý ako aj kvalitný. Každá veková kategória si tu príde na svoje. Pri barovom pulte je možnosť zaobstarať si rôzne výživové doplnky, ako aj športové oblečenie značky Scitec Nutrition. V stojacom soláriu novej generácie sa o maximálnu relaxáciu a pohodu pri opaľovaní stará vibračná podložka, ktorá zlepšuje krvný obeh. Otváracie hodiny sú nasledovné: od pondelka do piatka sme otvorení od 8:00 do 21:00, cez víkendy od 13:00 do 21:00.

Fines centrum sa nachádza v budove bývalého Credatu, , len zopár metrov od hypermarketu Tesco.

Fitnes centrum Atlas čaká každého s priateľskými cenami. Jednorázové vstupné je 2,20 eur pre dospelých a 1,50 eur pre žiakov, mesačná permanentka je 20 eur, pre žiakov a dôchodcov 15 eur. Každého zákazníka čakajú rozľahlé priestory, kvalitné služby a zariadenie ako aj čisté a moderné šatne a sprchy. Ak hľadáte miesto, kde si môžete vybrať z viacerých možností ponúkaných služieb v oblasti fitness a zdravého životného štýlu na najvyššej úrovni, fitnes centrum Atlas je skvelá voľba. 

Pre ďalšie informácie kliknite SEM.