Üdvözöljük Gútán!
2024. május 8. szerda, Mihály
Szórványos felhőzet
6 °C
Szórványos felhőzet

Menedékhellyé válik a városi hivatal a hideg miatt

Hírek

február 3., 16:12 / Szerző: Administrator
A rendkívüli hideg miatt menedékhellyé válik a városi hivatal, amely a nap 24 órákában nyitva áll azok előtt, akik nem tudnak másutt melegedni.

Hideg

A rendkívüli hideg miatt menedékhellyé válik a városi hivatal, amely a nap 24 órájában nyitva áll azok előtt, akik nem tudnak másutt melegedni.

Horváth Árpád polgármester tájékoztatása szerint a nap huszonnégy órájában a rászorulók részére rendelkezésre bocsájtják a városi hivatal épületét.

"A Szlovák Hidrometeorológiai Intézet szerint rendkívüli hideg várható térségünkben, ezért a következő napokban éjjel-nappali ügyelet mellett melegedő lehetőséget biztosítunk a városi hivatalban a rászorulóknak, akik másutt nem találnak menedéket a hideg elől.A hivatalba a postaudvarról tudnak bejutni, ahol a városi rendőrség mindenkinek segítséget nyújtanak.” – mondta a polgármester.

Hozzátette, hogy az elérhető tömegtájékoztatási eszközökön keresztül felhívják a város lakosait, nagyobb figyelemmel viseltessenek az egyedül élő vagy idős emberekre, a szomszédokra és ne legyenek közömbösek, ha az éjszakai órákban egyedül bolyongó vagy fekvő embert látnak. A városi rendőrséget a 035/79 00 930-as vagy a 035/ 798 00 931-es számon lehet elérni.


Borka Roland