Hirek

Üdvözöljük Gútán!
2021. május 13. csütörtök, Szervác

Hirek

 • Mesés menedékhely a számkivetetteknek Gútán

  2016.02.04 // Hirek

  Nincs szem előtt, mégis könnyű odatalálni. Gútáról az Érsekújvár felé vezető főúton közvetlenül a Vág hídja előtt kell kissé elkanyarodni, egy ipari telepszerűséghez érkezünk.

 • Karatéban is erős lett Gúta

  2016.01.19 // Sport

  Egyre hangsúlyosabb szerepet kapnak Gúta városi sportkrónikájában a helyi karatékák is. Rendre éremmel térnek haza akár regionális, megyei, országos vagy nemzetközi, akár európai illetve világi megmérettetéseket veszünk. Évről évre eredményesebbé válnak. Értékelt a két gútai klub. Ezt az összesítést hozzuk.

 • Felhívás

  Gúta Város felhívja a társadalmi szervezetek, alapítványok, egyesületek és vállalkozók figyelmét, hogy a 15/2015 sz. Általános Érvényű Rendelet értelmében tervezetet nyújthatnak be a Városi Képviselő Testület 2015. november 30-án jóváhagyott a város saját bevételéből nyújtandó anyagi támogatásra.

 • Felhívás

  A Gúta Város mellett működő Kultúra és Kulturális Örökség Bizottsága 2016. január 13-án 17:30-tól a helyi VMK körtermében tartja a városban működő civil szervezetek első érdekegyeztető fórumát és egyben meghívja a tanácskozásra a szervezetek megbízott képviselőit.

 • AKRIS Agency: Kreatív arculattervezés az igényeseknek

  2016.01.07 // Riport

  Kreatív, feltörekvő és meglehetősen ambiciózus fiatalemberek Gútán úgy határoztak, hogy arculattervezéssel foglalkozó, úgynevezett branding-agencyt hoznak létre. Méghozzá az ATECH.NET vállalton keresztül, ami egyfajta mentsvárként és támogatóként szerepel. Érdekes, hiszen íme, így is lehet támogatni. Gőgh Ákos és Molnár Norbert gyerekkori barátok. Mindig is vonzotta őket a rajzolás, a grafika és aztán a PR és marketing.

 • Gútáról Vágsellyére és Érsekújvárba is kerekezhetünk

  2016.01.07 // Hirek

  Új kerékpárutakat terveznek Gútától és a városon belül is. Tájékoztatott Domin István, a Vág-Duna-Ipoly Regionális Társulás elnöke, aki arról számolt be, hogy a közlekedésügyi és régiófejlesztési minisztérium pályázatán mintegy negyvenezer eurót nyertek az Eurovelo 6 kerékpárút további szlovákiai szakaszainak tervdokumentációjának elkészítésére.