Az élbolyban a gútai cselgáncsozók

Üdvözöljük Gútán!
2021. június 12. szombat, Villő

Az élbolyban a gútai cselgáncsozók

2011.05.21 / 20:33
Igazán remek teljesítményt nyújtottak a gútai cselgáncsozók a szombaton délután a helyi sportcsarnokban megrendezett extraligás versenyen. Vincze Ferenc védencei kiválóan helytálltak.

 Hirek alap

Igazán remek teljesítményt nyújtottak a gútai cselgáncsozók a szombaton délután a helyi sportcsarnokban megrendezett extraligás versenyen. Vincze Ferenc védencei kiválóan helytálltak. A vezetőedző elmondása szerint bejött a papírforma a csapatbajnokság második fordulóján.

Látványos és kemény csatákat láthattak azok, akik kilátogattak a gútai sportcsarnokba. Öt ellenféllel kellett a gútaiaknak megküzdeniük.

A gútai csapatot erősítette Ungvári Miklós Európa-bajnok cselgáncsozó, aki arról számolt be, nagyon megkedvelte a gútai csapatot, a helyieket, akiket vendégszerető és rokonszenves embereknek tart. Őszinte érdeklődéssel viseltetik Gúta iránt, s bár még nem volt ideje körülnézni, a jövőben ezt mindenképpen pótolni szeretné. A versenyről is pozitívan nyilatkozott, elmondása szerint remek formában voltak a fiúk és a jövőt illetően az edzések számát kell megtöbbszörözni, s akkor még szebb eredményeket lehet elérni.

Vincze Ferenc, a klub mindenese is örül a teljesítménynek, hiszen a kemény küzdelmeknek köszönhetően a csapat a második forduló után jelenleg a táblázat harmadik helyén tanyázik, ám hátra van még az őszi forduló, ahol érmes helyezésre számít.

Eredmények:
Besztercebánya - Gúta 4:2
STU Pozsony - Gúta 4:2-re
Gúta - Galánta 4:2
Gúta - Sokol Pozsony 6:0
Gúta - Varannó 5:1


-br-

képek: Gábor "Sused" Fűri

hamarosan: Interjú Ungvári Miklóssal