Nyerjen páros belépőt a Magyar Zombira Gútán

Üdvözöljük Gútán!
2021. június 15. kedd, Jolán

Nyerjen páros belépőt a Magyar Zombira Gútán

2014.01.24 / 18:12
Valódi szórakoztató színházi élményt ígér a Magyar Zombi című szatirikus komédia, amelyet 2013. február 2-án, vasárnap, a gútai művelődési központ színháztermében 19 órai kezdettel láthatnak az érdeklődők.

Valódi szórakoztató színházi élményt ígér a Magyar Zombi című szatirikus komédia, amelyet 2014. február 2-án, vasárnap, a gútai művelődési központ színháztermében 19 órai kezdettel láthatnak az érdeklődők.

A Komáromi Jókai Színház által színre vitt darab Blondin Gáspár (Tóth Tibor) viszontagságának történetét meséli el, meglehetősen humoros megközelítésből. Nagy kacagások garantáltak.

Blondin Gáspár, a negyvennégy éves nagyábrándi lakos, miután elveszti munkáját és életkedvét, bezárkózik a kerti budiba, és mély depresszióba zuhan. Környezete nem igazán igyekszik lebeszélni tettéről, sőt! Végre történik valami Nagyábrándon, végre itt a nagy lehetőség! Így aztán, amíg Blondin Gáspár az élet értelmetlenségén tűnődik, a család s a környezet azon töpreng, hogyan húzhatna hasznot a kisember halálából.

A Bagó Bertalan által rendezett szatirikus komédiára most Ön is nyerhet egy páros belépőt. Semmi mást nem kell tennie, csupán megválaszolnia a következő kérdéseket:

Ki a főszereplője a darabnak?

Ki a rendezője a komédiának?

Megfejtéseiket küldjék el e-mailcímünkre: office@villagutta.sk info@villagutta.sk „zombi” megjelöléssel legkésőbb 2014. január 30-ig éjfélig. A levélben tüntessék fel nevüket, címüket és telefonos elérhetőségüket. Sorsolás: január 31-én délben.

A nyertest kiértesítjük és a páros belépőt átveheti a művelődési központ pénztárában hétköznap 15:00-18:00 között, vagy az előadás megkezdése előtt.

-br-