Buszmenetrend változtatását kérhetik a gútaiak

Üdvözöljük Gútán!
2021. június 12. szombat, Villő

Buszmenetrend változtatását kérhetik a gútaiak

2011.09.21 / 14:16
Buszmenetrend változtatására tehet javaslatot a gútai utazó közönség. Az érsekújvári Szlovák Autóbusz Vállalat (SzAV) felhívásában értesíti a gútai utazó közönséget a 2011/2012-es buszmenetrend előkészítéséről.

hirekbuszmenetrend
Buszmenetrend változtatására tehet javaslatot a gútai utazó közönség.
Az érsekújvári Szlovák Autóbusz Vállalat (SzAV) felhívásában értesíti a gútai utazó közönséget a 2011/2012-es buszmenetrend előkészítéséről.

 

Hana Jahodníková, a SzAV közlekedési igazgatójának tájékoztatása szerint október elején koordinációs gyűléseket tartanak, amelyre – mint minden évben – idén is meghívják Gúta polgármesterét is, hogy a lakossági kérelmek alapján beterjessze javaslatát a buszmenetrend megváltoztatására.

 

A gútai utazó közönség a polgármesterhez eljuttathatja az aktuális buszmenetrendhez vonatkozó esetleges változtatási kérelmeit illetve hozzászólásait írásban a Mestský úrad, Kostolné nám. 1, 946 03 Kolárovo postacímre, vagy az info@kolarovo.sk e-mailcímre, illetve személyesen az ügyfélfogadási órák alatt a városi hivatal előcsarnokában lévő információs pultnál.

 

A gyűléseken alaposan megvitatják és előzetesen kifejezik, hogy megvalósíthatóak-e az buszmenetrend igényelt változtatásai.

 

Az aktuális buszmenetrend ITT található.

 

-br-