Rendkívüli évet zárt a cselgáncsklub

Üdvözöljük Gútán!
2021. május 18. kedd, Erik

Rendkívüli évet zárt a cselgáncsklub

2012.02.28 / 11:54
Kiemelkedő sikerekben gazdag évet zárt a gútai cselgáncsszakosztály, hiszen 2011-ben minden kitűzött célt maradéktalanul teljesített, mi több, azokat is sikerült túlszárnyalni.

Judoevz
Kiemelkedő sikerekben gazdag évet zárt a gútai cselgáncsszakosztály,
hiszen 2011-ben minden kitűzött célt maradéktalanul teljesített, mi több, azokat is sikerült túlszárnyalni.

 

A pénteken tartott évzárón Vincze Ferenc elégedettségének adott hangot, hiszen védencei erő felett teljesítettek az egyes versenyeken, amelyekről részletes tájékoztatást a klub honlapján kapnak az érdeklődők.

 

Emellett az extraliga negyedik helye is kiváló teljesítmény, valamint a felnőtt csapathoz olyan világklasszis is csatlakozott, mint a többszörös VB érmes Ungvári Miklós.

 

A szezon második felében viszont lehetőséget adtunk több fiatal versenyzőnek is: Angyal Krisztián, Benyó Viktor és a még serdülő, Vajkai Károly és Román Sándor is életében először az ország legjobbjaival küzdött. – mondta Vincze Ferenc.

 

További rendkívüli sikernek könyvelik el a tavaly átadott edzőtermet, amellyel új korszak kezdődik a harminchat éves klub történetében.

 

A nyilvános tagsági gyűlésen egyhangú szavazással megerősítették a vezetőség korábbi összetételét Decsi Attila, id. Kasznár Róbert, Kárpáty Ernő, Kulich László, Molnár Zsolt, Murányi György, Takács Sándor és Vincze Ferenc összetételben, az ellenőrző bizottság élére ismét Szabó Zsuzsanna került.

 

Továbbá díjazták a tavalyi év kiemelkedő versenyeredményeket elérő cselgáncsozókat valamint versenycsapatot.

 

Elismerésben részesült Angyal Krisztián, Szabó Bálint, Kárpáty Ernő, Molnár Dávid valamint Murányi Gábor, illetve a serdülők csapata (Molnár Dávid, Bényi Bence, Román Sándor, Vajkai Károly, Murányi Gábor, Szabó Bálint), amely a serdülők első ligájában a harmadik helyet szerezték meg.

 

Nemcsak aktív sportolókat, hanem egyszersmind a klubot önkéntes munkával segítő embereket is elismertek. Tiszteletbeli zöld övet és serleget kapott Harsányi Imre, aki nagymértékben hozzájárult a klub előrehaladásában.

 

Nem utolsósorban a klub tagsága minden eddigi tevékenységéért külön elismerésben részesítette Vincze Ferencet, aki nélkül Gútán nem honosodott volna meg a cselgáncs.

 

Borka Roland

A szerző felvételei