Snapszerbajnokság a magyarságért Komáromban

Üdvözöljük Gútán!
2021. június 12. szombat, Villő

Snapszerbajnokság a magyarságért Komáromban

2012.05.22 / 12:25
Nemzeti snapszer bajnokságot szervez a Magyar Snapszer Szövetség május 25-én, pénteken 19 órától a komáromi Rév Klub - Magyar Kultúra Házában.

 

hir snapszer
Nemzeti snapszer bajnokságot szervez a Magyar Snapszer Szövetség  május 25-én, pénteken 19 órától a komáromi Rév Klub - Magyar Kultúra Házában.

 

Az első ízben megrendezett kártyaversenyre 18 órától lehet nevezni, valamint a snapszer.hu honlapon. A megmérettetés célja még inkább népszerűbbé tenni ezt a méltatlanul háttérbe szorított hungarikumot, amelynek hagyományai vannak a magyar emberek körében.

 

Továbbá szeretnék, ha a póker általános térhódításának árnyékából kibújva a magyar kártya jó hírét terjessze. Rekordkísérletek, kiállítások, grafikai pályázat és nemzetközi megmérettetések is várják hamarosan a magyar kártya szerelmeseit.

 

Hamarosan pályázatot hirdetnek 32 selejtező verseny megrendezésére sörözők, pizzériák, sportegyesületek, kártyaklubok, egyéb civil szervezetek részére.

 

Az év második felében megjelenő grafikai pályázat célja, hogy a magyar kártya lapjaira a svájci alakok helyett végre hazai hőseink kerüljenek!

 

A 64 selejtező verseny nyerteseinek részvételével 2012. október 20-án, a budapesti Petőfi Csarnokban kerül megrendezésre az országos döntő, a NEMZET SNAPSZER BAJNOKA büszke címért és a 10 millió forint összértékű fődíjért.

 

pr