Elégedett a polgármester a hivatal működésével

Üdvözöljük Gútán!
2021. június 12. szombat, Villő

Elégedett a polgármester a hivatal működésével

2014.04.04 / 15:02
Nincs számottevő kifogása Horváth Árpád polgármesternek a városi hivatal működésével kapcsolatosan. A város első embere ezt az önkormányzat legutóbbi ülésén mondta Angyal Béla (független) képviselő felvetésére, hogy város vezetősége mi alapján osztott ki a városi hivatal dolgozóinak kétszáz eurós jutalmat.

Nincs számottevő kifogása Horváth Árpád polgármesternek a városi hivatal működésével kapcsolatosan. A város első embere ezt az önkormányzat legutóbbi ülésén mondta Angyal Béla (független) képviselő felvetésére, hogy a város vezetősége mi alapján osztott ki a városi hivatal dolgozóinak kétszáz eurós jutalmat.

 „Úgy gondolom, megérdemelték a városi hivatal dolgozói ezt a prémiumot. Szűkösek voltak az előző évek, és úgy látom, a mi hivatalunk az ország egyik legjobban működő hivatala.” – mondta az ülésen a polgármester.

E megjegyzés Németh Ivett, hivatalvezető az energiaárak, valamint a városi hivatal és a város által alapított intézmények bérköltségének kiértékelését ismertetésekor hangzott el.

Az önkormányzati intézmények valamint a közvilágítás rezsikiadásai mintegy 230 ezer eurót tesznek ki, ami nem elegendő, ezért összesen több mint tizenötezer euróra lenne szükség a kiadások fedezésére.

A gázfogyasztásnál tavalyról háromhavi ki nem fizetett számlát hozott át a város az új évi költségvetésébe, illetve a közvilágításra jóváhagyott többszörösen csökkentet pénzcsomag nem elegendő és a 2014-es kiadások megtérítésére mintegy tizenhétezer euróra lenne szükség.

-br-