Megújultunk!

Üdvözöljük Gútán!
2021. május 16. vasárnap, Botond, Mózes

Megújultunk!

2015.06.22 / 13:22
Új külalakkal és bővített tartalommal jelentkezünk. Az utóbbi hat hónapban ugyan csendesebb időszak köszöntött be a honlapunk történetében, azonban az elmúlt fél évben nem tétlenkedtünk. A háttérben, időt, energiát és anyagi eszközöket nem sajnálva építettük az új oldalt, hogy még színesebbek és tartalmasabbak legyünk. Részben ennek eredményét látja most a kedves olvasó.

Amint sorról sorra felfedezi a hírportált, megbizonyosodhat róla, minél inkább a minőségi termék előállítására törekedtünk, éppen ezért volt szükség egy kis visszalépésre a napi frissítések tekintetében.

Ám nem tűntünk el végleg. Immár teljes „fegyvertárral” indulunk neki a következő, reményeink szerint gyümölcsöző időszaknak. Új rovatok indulnak, bővült szerkesztőségünk profilja, és néhány új és ügyes szerzőt is a körünkben köszönthetünk. Napi látogatóinknak még szélesebb témapalettát kínálunk: legyen az akár közélet, sport, kultúra, szórakozás, de egyéb közérdekű információk iránt érdeklődők is megtalálják a magukét. Nem feledkeztünk meg a Gútán tevékenykedő és munkahelyeket teremtő vállalkozókról sem, hiszen valljuk, egy önfenntartó település létrehozására önmagunkat kell támogatni. Lefejtve magunkról minden irigységet, mélyen hisszük, ha egy másik gútait támogatunk, azzal közvetve magunkat is támogatjuk: vállalkozó elindítja vállalkozását, elsősorban gútaiakat alkalmaz és gútaiaknak kívánja eladni termékeit-szolgáltatásait, s ha megfelelő táptalajra talál, bővíti, és új embereket vesz fel. Legyen szó fizikai vagy szellemi termékről, magyar vagy szlovák ajkú embertől. Mind egyformán fontos. Mert a közösség mi magunk vagyunk. Mind, akik itt élnek. Sokszínűen, különfélék, mégis egy éltető erővel: gútaiként gútaiért, azaz értünk. Kérjük, legyen ebben partner és jószándékú megjegyzéseivel, meglátásaival, tippjeivel és hozzászólásaival segítse munkánkat, hogy a lehető legnagyobb rétegnek nyújtsunk megfelelő tájékoztatást arról, ami közvetve vagy közvetlenül Gútát érinti.

Reméljük, egy nap majd így, együtt, ahogy most lélegzünk ezzel a várossal, leszünk képesek egy jobb színvonalú, élhetőbb és kellemesebb Gútát létrehozni. Legyen a kalauzunk. Hisszük, közösen sikerülhet! Lépjen hát a megújult villagutta oldalára és böngésszen kedvére, minden hírcsemege Gútát és gútait támogat.

 

Az oldal jelenleg beta 1.0 módban működik. Az elkövetkező pár napban még előfordulhatnak kisebb fennakadások.

 

-villagutta-