Közhasznú információk

Üdvözöljük Gútán!
2021. május 13. csütörtök, Szervác

Közhasznú információk

 • Felhívás

  Gúta Város felhívja a társadalmi szervezetek, alapítványok, egyesületek és vállalkozók figyelmét, hogy a 15/2015 sz. Általános Érvényű Rendelet értelmében tervezetet nyújthatnak be a Városi Képviselő Testület 2015. november 30-án jóváhagyott a város saját bevételéből nyújtandó anyagi támogatásra.

 • Felhívás

  A Gúta Város mellett működő Kultúra és Kulturális Örökség Bizottsága 2016. január 13-án 17:30-tól a helyi VMK körtermében tartja a városban működő civil szervezetek első érdekegyeztető fórumát és egyben meghívja a tanácskozásra a szervezetek megbízott képviselőit.

 • Értesítés: Rókák veszettség elleni orális immunizálása

  Értesítjük városunk lakosságát, hogy az SZK Állami Állategészségügyi és Élelmezésügyi Intézete, a Szlovák Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Minisztérium, a Szlovák Vadászszövetség helyi szervezeteivel, a Szlovák Egészségügyi Minisztériummal valamint a helyi önkormányzati szervekkel együttműköve 2015. október 12. - október 23. közötti időszakban végrehajtja a szabadon élő rókák veszettség elleni őszi védőoltását, melynek célja a különféle vírusok terjesztésének és fertőzések kialakulásának megelőzése.

 • Rágcsálóírtás

  Gúta városa értesíti a lakosságot, hogy 2015. június 15-e és 2015 július 10 -e között egész városra kiterjedő tavaszi rágcsálóirtást rendel el a város tulajdonában lévő épületekben, családi házaknál a közterületeken és más, nem vállalkozás céljára szolgáló épületekben naponta reggel 9,00 -től délután 5,00 óráig az időrendi besorolás szerint.

 • Az a szülő, aki elmulasztotta beíratni gyermekét törvénysértést követ el!

  A beiratkozások eredményéről kérdeztük a Gútai Közös Tanügyi Hivatal vezetőjét Takács Imrét. Kérem foglalja össze pár mondatban az ezt szabályozó törvényt.A három önkormányzati fenntartású alapiskolában lebontva mennyi diák kezdi meg majd a 2015/2016-os tanévet? Van-e lehetőség utólagos beíratásra? Törvénysértést követett el az a szülő, aki elmulasztott