Sport

Üdvözöljük Gútán!
2021. május 13. csütörtök, Szervác

Sport

 • Teremkerékpár OB: Szlovákiai rekord született

  2015.10.10 // Sport

  Rendkívül sikeresen zárult a szombaton a komáromi sportcsarnokban megrendezett Teremkerékpár Országos Nyílt Bajnokság. A szlovák, magyar, cseh, svájci és német részvétellel zajló nemzetközi megmérettetésen mintegy hetven sportoló vett részt.

 • Teremkerékpár Kelet Európa Kupa: Második a gútai klub

  2015.09.30 // Sport

  Egyenesen és megállíthatatlanul meneteltek a gútai teremkerékpár klub tagjai az idén első ízben megrendezett Kelet Európai Kupa versenysorozaton. Az úttörő kezdeményezés életre keltésére azért volt szükség, hogy mindinkább erősödjön e térség művészi kerékpárosainak teljesítménye.

 • Teremkerékpár: Bokodon is taroltak a gútaiak

  2015.09.26 // Sport

  Számos érmes helyezéssel tértek haza a gútai teremkerékpár klub növendékei Bokodról. Az immár tizennegyedik alkalommal megrendezett helyi kupán három ország több mint száz versenyzője mutatta be tudását.

 • Karate: Világbajnokságra készülnek a gútaiak

  2015.09.22 // Sport

  Előkelő helyezéseket szereztek a gútai Taiyó karateklub növendékei a hétvégén a magyar fővárosban megrendezett Budapest Open nemzetközi versenyen. A megmérettetésen két gútai klub is képviseltette magát, a másik a Corvin Harcművészeti Egyesület. A Taiyó csapata tizenkét karatékával képviseltette magát, a Corvin HE három harcost küldött.

 • Drámai döntőt vívtak a strandröplabda-tornán

  2015.08.02 // Sport

  Újra összejöttek a röplabda szerelmesei a Vág partján Gútánál. A gútai önkormányzat mellett működő sport- és ifjúságnevelési bizottság szervezésében megvalósult Gúta Beach Strandröplabda-torna a szervezési nehézségek dacára igazán jól sikerült.