Sport

Üdvözöljük Gútán!
2021. május 13. csütörtök, Szervác

Sport

 • Gútán randevúztak a kosarasok

  2015.08.01 // Sport

  Rendhagyó módon nem a gútai búcsúkor, hanem augusztus elején adtak nemzetközi találkozót a kosárlabdázók a helyi Corvin Mátyás Magyar Tannyelvű Alapiskola udvarán.

 • Teremkerékpár: Visegrádi Kupán is bizonyítottak a gútaiak

  2015.07.18 // Sport

  A nagy hőség ellenére is szép számban neveztek a teremkerékpárosok Kelet-európai Kupára, amelynek harmadik fordulóját a gútai sportcsarnokban tartották. A négy ország több tucatnyi művészi kerékpárosával tartott megmérettetésen számos kiváló gyakorlatsorban gyönyörködhetett a közönség.

 • Karate: Gútaiak uralták az Európa Bajnokságot

  2015.06.23 // Sport

  Németország, Olaszország, Magyarország, Anglia, Oroszország, Románia, Moldova és Szlovákia részvételével a hétvégén Érsekújvárott rendezték meg a Shito Ryu szervezet harmadik karate Európa Bajnokságát.

 • Éremmel táncoltak a banketten

  2015.05.21 // Sport

  A lányokat Hajdú Andrea vezetőedző készítette fel a kontinensviadalra. „Védenceim szépen, tisztán és higgadtan mutatták be gyakorlatsorukat. Változások történtek a négyesben, a fiatalabb Mészáros Kingával bővült a csapat. Hamar felzárkózott, és a rutinosabbakkal egyenértékű teljesítményt nyújtott

 • Hazai pályán remekeltek a gútai karatézók

  2015.03.31 // Sport

  Kiválóan szerepeltek szombaton, hazai pályán a gútai karatézók: az ifik Nyugat-szlovákiai Bajnokságában, valamint a Nyugat-szlovákiai Kupa harmadik fordulójában a Taiyo karate egyesület összesen 13 arany-, 6 ezüst- és 6 bronzérmet szerzett. Ezzel a szombati fordulón részt vett 15 csapat közül az első helyen végeztek.

 • Sikeres évet zárt a gútai cselgáncsklub

  2015.02.24 // Sport

  Február 20-án tartották évzáró taggyűlésüket a gútai cselgáncsozók, amelyen értékelték a 2014-es éves célkitűzések teljesítését és beszámoltak az elért eredményekről. A szabadidőközpont nagytermében több mint ötven szülő, sportoló és sportbarát vett volt jelen. A városvezetést Horváth Árpád polgármester és Koczkás Beáta alpolgármester képviselte.

 • Karate Szlovák Kupa 1. forduló – elmaradtak a jó eredmények

  2015.02.18 // Sport

  Február 14-én rendezte meg Pozsonyban a Szlovák Karate Szövetség (Slovenský zväz karate) a gyerekek és diákok korosztályos Szlovák Bajnokságának első fordulóját, amelyen a gútaiak is képviseltették magukat. Sajnos, a jó eredményeket ezúttal elmaradtak.

 • Cselgáncs: 16 versenyző - 13 érmes helyezés

  2015.02.16 // Sport

  Felülmúlták az elvárásokat a gútai cselgáncsklub növendékei hétvégén a bazini (Pezinok) judo arénában, ahol egyszerre két versenyen is helyt kellett állniuk. A junior és ifi korosztály cselgáncsosainak Pozsony megye nyílt bajnokságán, amelyen nyugat-szlovákiai és pozsonyi klubok vettek részt, a fiatalabb diákoknak pedig egy olimpiászon. A gútai csapat 16 versenyzővel érkezett és 13 érmet sikerült elhozniuk.