Sport

Üdvözöljük Gútán!
2021. május 16. vasárnap, Botond, Mózes

Sport

 • Karate OB: Jóba és Bogárová bajnokok

  2014.12.08 // Sport

  Kemény és rögös út vezetett a kadétok és juniorok karate országos bajnokságig. – fogalmazott Kiss Tibor, a gútai Taiyó karate klub elnöke. A vezetőedző szerint mégis mintegy tíz karatékának sikerült a kijutás a megmérettetésre.

 • Karate: Taiyó az élen

  2014.11.04 // Sport

  Elsöprő győzelmet aratott a gútai Taiyó karate klub a Nyugat-szlovákiai Karate Szövetség megmérettetésén. A versenyen tizennyolc klubjának mintegy százötvennégy karatékája lépett a tatamira. A gútaiak végigvertek mindenkit.

 • Színvonalas cselgáncsverseny volt Gútán

  2014.10.29 // Sport

  Látványosan és minden tekintetben magas színvonalon zajlott Gútán a Nemzetközi Cselgáncs Diáknagydíj. A városi sportcsarnokban tartott megmérettetésen négy ország mintegy huszonöt klubjában kétszáznyolc cselgáncsozója lépett a tatamira és harcolt az elsőségén.

 • Karate: Három érem a gútaiaknak

  2014.10.21 // Sport

  Erős mezőnyből is sikerült három éremmel hazatérniük a gútai Taiyó karate klub növendékeinek a hétvégén Galántán megrendezett Karate Szlovák Kupa első fordulójáról. Az ország ötvenegy klubjának több mint háromszáz karatékájának részvételével zajló megmérettetésen kemény küzdelmeket lehetett látni.

 • Karate: Jóba aranyat hozott Horvátországból

  2014.10.06 // Sport

  Sorra vert mindenkit a gútai Taiyó karate klub egyre sikeresebb növendéke. Jóba Attila (+70kg kategória, kumite) a hétvégén a horvátországi Fiume város Zamet Sport Központjában megrendezett 14. Nyílt Karate Bajnokságról a legcsillogóbb éremmel tért haza.

 • Zágrábban is arattak a gútai karatékák

  2014.09.18 // Sport

  Négy érmet sikerült begyűjteniük a gútai Taiyó karate klub növendékeinek vasárnap a horvátországi Zágrábban megrendezett III. Zágráb Nemzetközi Karate Kupán.